Am incercat sa scot 300 de lire de pe cardul Barclays dar bancomatul nu mi-a dat nimic. Ce pot face?

Am un card Barclays valabil 1 an facut de fabrica la care lucrez, am incercat sa scot 300 £. Banii i-au retras din cont dar bancomatul nu mi-a dat nimic. Ce pot face?


Raspuns www.ReclamatiiBanci.ro

Card Barclays - retragere bani la bancomat in Romania

Card Barclays – retragere bani la bancomat in Romania

Stimate domn,

Trebuie sa faceti o reclamatie la banca de la al carei bancomat ati vrut sa retrageti bani de pe card, intrucat s-ar putea sa fi fost o defectiune tehnica sau alt tip de eroare a bancomatului.

La bancomat exista camere video care pot arata ca intr-adevar acesta nu v-a eliberat suma ceruta. De asemenea, exista si inregistrari electronice ale activitatii ATM-ului, care arata daca banii au fost sau nu eliberati.

Ca informare generala, va mai spun ca puteti retrage bani de pe cardul Barclays atat de la bancomatele din Romania cat si de la ghiseele bancilor, comisionul fiind perceput de banca engleza care a emis cardul, conform tarifelor sale pentru tranzactiile in strainatate. Comisionul este de 1,5 lire atat pentru retragerile de la bancomate cat si de la ghisee.

Limita zilnica de retragere numerar la bancomatele (ATM) din strainatate, inclusiv in Romania, este echivalentul a 300 de lire.

In privinta valutei retrase, de la bancomatele din Romania puteti retrage doar lei, pe care ulterior puteti sa-i schimbati in alte valute, la casele de schimb valutar. De la ghiseul bancilor puteti retrage orice valuta, dar tot in urma efectuarii schimbului valutar.

Cardul Barclays il puteti, de asemenea, utiliza pentru orice tip de plati, in magazinele din Romania sau pe internet, pentru care va trebui sa platiti un comision de 2,99%, dupa cum se vede.

Va rog sa reveniti daca aveti nevoie de informatii suplimentare sau daca aveti nevoie de ajutorul meu.

Cu stima,
Vasile Coman
Reclamatiibanci.ro
vasile.coman@reclamatiibanci.ro
0723292899

Lasa un comentariu


× 4 = 32