Am platit din Belgia dintr-un cont ING in euro o taxa la facultate intr-un cont Banca Transilvania, dar banii nu au ajuns

Buna ziua,

Am platit din Belgia dintr-un cont ING in euro o taxa la facultate intr-un cont Banca Transilvania afisat pe site-ul facultatii.

Pe extrasul meu bancar se vede clar ca banii au fost transferati in contul BT in 11.08.2014 insa facultatea spune ca nu i-a primit.

Ce pot sa fac mai departe, unde sa ma adresez? pentru ca nu stiu unde au ajuns banii mei ....si a trebuit sa platesc a doua oara acea taxa la ghiseul Bancii Transilvania, pentru ca altfel pierdeam locul la facultate.


Raspuns www.ReclamatiiBanci.ro

Buna Ziua,

Verificati inca o data contul Bancii Transilvania in care ati trimis banii. Este posibil sa fii gresit numarul contului, si astfel banii sa nu fii ajuns la destinatie ci intr-un alt cont.

Daca datele contului sunt cele corecte, atunci extrasul de cont in care apare plata este o dovada ca banii au ajuns in contul facultatii, problema fiind a lor.

Va rog sa reveniti daca nu reusiti sa rezolvati problema sau daca doriti sa va ajutam.

Cu stima,

Vasile Coman

 

Un comentariu la “Am platit din Belgia dintr-un cont ING in euro o taxa la facultate intr-un cont Banca Transilvania, dar banii nu au ajuns

Lasa un comentariu


+ 1 = 3