ATM-ul mi-a eliberat mai putini bani decat trebuia. Ce fac?

In data de 28.10 2014 ora 15:16:20 am extras dintr-un ATM CEC Bank din VANJU MARE suma de 400 lei(roni)....la eliberarea sumei am constatat ca: in loc de 8 hartii de 50 lei, mi s-au eliberat in ordine...4 hartii de 50 roni, 2 hartii 10 roni, 2 hartii 50 roni valoric = 320 lei(roni)...A.T.M. respectiv fiind postat pe peretele de la agentia C.E.C. VANJU MARE Jud MEHEDINTI.

Imediat am intrat in incinta agentiei pentru a depune o reclamatie. Doamnele respective lucratoare in agentie au spus sa depun o contestatie (ceea ce am si facut...contestatia nr.972/28.10.2014),asigurandu-ma ca nu este nici o problema si ca voi fi despagubit, adica suma respectiva imi va fi returnata fara nici o problema....

Astazi 05.11.2014...in urma interventiei mele repetate de a mi se rezolva cazul....am primit de la agentie un raspuns sec....,,in urma investigatiei tranzactiei contestate, a rezultat faptul ca aceasta a fost finalizata, A.T.M.-ul eliberand integral suma solicitata.

ROG DACA PUTETI SA FACETI CUNOSCUT CAZUL PENTRU PRINCIPIUL DREPTATII SI STOPARII HOTIEI ...INCLUSIV PRIN A.T.M.-URI


Raspuns www.ReclamatiiBanci.ro

Stimate domn,

Am transmis reclamatia dumneavoastra reprezentantilor CEC Bank, care v-au dat dreptate si v-au inapoiat suma cuvenita in cont. Iata raspunsul bancii:

“Referitor la situatia semnalata de dumneavoastra, va comunicam ca aceasta a fost solutionata prin creditarea contului de card cu suma de 80 RON. Ne cerem scuze pentru incidentul creat si va asiguram de intreaga noastra consideratie. Va multumim.”

Va rog sa reveniti oricand daca dumneavoastra sau alti cunoscuti intampinati o problema cu bancile, pentru a o rezolva cu ajutorul acestora.

Cu stima,
Vasile Coman

2 raspunsuri la “ATM-ul mi-a eliberat mai putini bani decat trebuia. Ce fac?

 1. Hacman Mihai

  Am fost păcălit de un bancomat al Unicredit pe 16.10.2018. Mai exact am primit mai puțin cu 100 de lei. Am făcut sesizare la bancă Agricolă unde am cardul si astept rezolvarea.

  Reply
  1. admin Post author

   Normal ar fi ca banca sa va dea inapoi banii luati de ATM, in cel mai scurt timp.

   Reveniti la mine daca nu se rezolva problema.

   Vasile Coman
   0723292899

   Reply

Lasa un comentariu


7 × 4 =