Banca Transilvania mi-a blocat in contul poprit banii pentru un ajutor social primit pentru copil de la scoala. Ce pot sa fac?

Banca (Banca Transilvania) mi-a blocat in contul poprit banii pentru un ajutor social primit pentru copil de la scoala. Ce pot sa fac?


Raspuns www.ReclamatiiBanci.ro

banca-transilvania-reclamatie-poprire-cont

banca-transilvania-reclamatie-poprire-cont

Stimata doamna,

Cel mai probabil banca nu stie (nu are dovezi) ca banii respectivi reprezinta un ajutor social si nu pot fi retinuti in cadrul procedurii de execuare silita prin poprire conturilor. Va sfatuiesc, de aceea, sa luati legatura cu banca si sa le oferiti informatiile si documentele care dovedesc ca banii reprezinta un ajutor social.

De altfel, Banca Transilvania mi-a transmis intre timp ca a rezolvat problema:

“Banca a solutionat situatia prezentata de doamna. Colegii nostri au contactat-o, cu rugamintea de a ne oferi documentele din care sa reiasa faptul ca sumele la care face referire sunt exceptate de la poprire, apoi suma respectiva a fost pusa la dispozitia acesteia.

Pe aceasta cale le comunicam clientilor ca Banca Transilvania ramane la dispozitia lor si ii rugam sa ne contacteze oricand in vederea clarificarii oricaror aspecte.”

Va rog sa reveniti la mine daca mai aveti probleme cu banca.

Vasile Coman
Reclamatiibanci.ro
0723292899
vasile.coman@reclamatiibanci.ro

Lasa un comentariu


+ 5 = 13