Banca Transilvania nu vrea sa-mi deblocheze cardul de salariu din cauza unei popriri. Ce pot sa fac?

Buna ziua, mi s-a pus poprire pe salariu din 15 Mai, si era vorba sa mi se opreasca 280 lei. Pentru ca eu iau avans 300 de lei pe 15 si lichidare 650 de lei pe 30, nu am gasit ciudat faptul ca am avut contul gol cand am verificat. Cand am vrut sa imi scot salariul de pe card pe 30, mi s-a zis ca nu am fonduri suficiente. Iarasi, am crezut ca probabil mi-a pus firma mai putin din cauza unui concediu si ca restul a fost oprit iar de banca. Dar am aflat de curand ca au voie sa ia doar o data pe luna suma restanta, si astazi, cand am vrut sa imi scot iar salariul, am primit acelasi mesaj cum ca nu am fonduri suficiente. Am sunat la Banca Transilvania de dimineata, la ora 10, banuind ca am cardul blocat si mi s -a zis ca in jumatate de ora problema va fi rezolvata. Am fost iar la banca in aceasta dupa amiaza, si am primit acelasi mesaj. Am luat un extras de cont, in care am vazut ca am 650 lei trecut sub sume blocate. Am sunat iar, si dupa o lunga asteptare, mi s -a zis ca vor reveni ei cu un telefon. Nu mi s-a explicat exact ce ar trebui sa fac ca sa mi se deblocheze cardul, nu mi-a dat practic nici un raspuns domnisoara de la telefon. Nu am primit salariul de o luna jumatate, sunt mama singura si stau si eu cu chirie. Ce pot face sa mi se deblocheze aceasta suma?


Raspuns www.ReclamatiiBanci.ro

banca-transilvania-bt-cont-poprire

Reclamatie poprire card Banca Transilvania


Stimata doamna,

Banca Transilvania ar fi trebuit sa va dea imediat, la ghiseul bancii, banii ramasi din salariu dupa retinerea sumei de 280 aferenta popririi, chiar daca va este blocat cardul.

Mergeti cand puteti la o unitate a Bancii Transilvania si cereti sa vi se elibereze sumele de bani la care aveti dreptul dupa retinerea banilor popriti, iar daca banca nu va da banii, va rog sa ma sunati imediat, la tel. 0723.29.28.99, pentru a rezolva problema.

Cu stima,
Vasile Coman

Lasa un comentariu


+ 6 = 14