Bancile refuza sa-mi primeasca monedele din pusculita copilului. Ce fac? Arunc banii la gunoi?

Am monede in valoare de 300 RON din pusculita copilului, dar la banci nu ii primesc. Am incercat in diverse banci, printre care si BRD, unde sotul meu este client, avem credit si carduri, dar nu a contat, ne-au refuzat. Au spus ca nu au masina de numarat. Ce este de facut? Ii arunc la gunoi?
Multumesc nespus pentru faptul ca va intereseaza povestea noastra, cam greu de gasit cineva caruia sa-i pese. In cele din urma vom incerca sa mergem intr-un centru comercial sa cumparam ceva de acea valoare poate asa reusim sa ii dam.


Raspuns www.ReclamatiiBanci.ro

Stimata doamna,

Oficialii BRD ne-au raspuns ca banca poate realiza astfel de operatiuni numai pentru clientii care au cont deschis la BRD.

Reprezentantii Bancii Nationale a Romaniei ne-au raspus, la randul lor, ca “schimbul monedelor în bancnote, dacă persoana fizică nu este client al băncii, nu reprezintă o obligație pentru banca comercială respectivă.”

Asadar, daca dumneavoastra nu sunteti client BRD, ci doar sotul, rugati-l pe dansul sa mearga la BRD pentru a schimba monedele in bancnote sau pentru a le incasa intr-un cont sau pe un card.

Va rog sa reveniti daca nu reusiti sa rezolvati problema sau daca mai intampinati, pe viitor, probleme in relatia cu bancile.

Cu stima,
Vasile Coman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


+ 6 = 8