Cat timp dureaza aprobarea unui credit la Banca Transilvania?

As dori sa aduc în atentie lipsa de profesionalism totala din partea Băncii Transilvania. Am dorit sa contractez un credit imobiliar cu ipoteca. Am urmat toti pasii ceruti. Ni s-a spus ca in maxim 3 saptamani se rezolva. Dupa ce au trecut 2 luni si jumatate (timp in cate ne-a expirat si si contractul de plata a diferenta sumei) am ajuns la concluzia ca trebuie sa schimbam banca. Am rezolvat acest lucru la o alta banca in 9 zile lucrătoare!!! Mi se pare un abuz ca ne-au tinut atata timp , iar noi la semnarea contractului am pierdut 2000 lei diferenta de curs, daca am fi semnat în timp rezonabil.. nu eram in aceasta situatie!
Ceea ce doresc este sa aflu care este timpul de solutionare a dosarului indiferent de raspuns.
Evitati Banca Transilvania daca doriti un credit imobiliar ipotecar!!


Raspuns www.ReclamatiiBanci.ro

Banca Transilvania - reclamatie credit

Banca Transilvania – reclamatie credit

Stimata doamna,

Am transmis reclamatia dumneavoastra la Banca Transilvania, care ne-a trimis urmatorul raspuns:

După depunerea documentelor necesare, analiza dosarului durează aproximativ 3 săptămâni. Recomandăm persoanei care a transmis solicitarea să ia legatura cu sediul BT în care a depus documentația, pentru a primi toate detaliile referitoare la stadiul aprobării împrumutului.

Va rog sa reveniti daca nu reusiti sa rezolvati problema sau daca aveti nevoie de ajutor sau de alte informatii.

Cu stima,
Vasile Coman
Reclamatiibanci.ro
vasile.coman@reclamatiibanci.ro
0723292899

9 raspunsuri la “Cat timp dureaza aprobarea unui credit la Banca Transilvania?

 1. mircea

  Aceeasi problema in Bucuresti la B.T. Sebastian Rahova. Niste mincinosi! Evitati Banca Transilvania! Daca nu, veti pati la fel ca noi…..

  Reply
 2. Dinga Romică Ioan

  As dori sa aflu în cat timp voi fi sunat daca am aplicat pentru un credit de 10000 de lei cu refinantare pe Provident daca am fost la BT in data de 22.03.2017?Va multumesc anticipat.

  Reply
  1. Andrei Vio

   Buna ziua.

   Ati primit raspuns sau inca asteptati? Am.depus actele saptamana trecuta pentru un credit de nevoi personale si inca asteptam..

   Reply
 3. Perea Ionut Constantin

  Buna ziua.As dori sa stiu si eu cat timp dureaza o analiza de dosar pentru un credit de nevoi personale in valoare de 8000 ron.Tin sa precizez ca,mi sa cerut si un girant ce am si rezolvat.Timp de asteptare maxim 1 saptamana, dar eu astept deja de 2 saptamani si inca nici un raspuns.Multumesc pentru raspuns si pentru punctualitate ce o oferiti.

  Reply
  1. admin Post author

   Reprezentantii Bancii Transilvania spun ca după depunerea documentelor necesare, analiza dosarului durează aproximativ 3 săptămâni. “Recomandăm persoanei care a transmis solicitarea să ia legatura cu sediul BT în care a depus documentația, pentru a primi toate detaliile referitoare la stadiul aprobării împrumutului.”

   Va rog sa reveniti la mine daca aveti probleme cu creditul.

   Vasile Coman
   vasile.coman@reclamatiibanci.ro
   0723292899

   Reply
 4. Perea

  Multumesc pentru raspunsul si timpul acordat.Tin sa precizez ca maine am 3 saptamani de la depunerea dosarului si nici
  un raspuns din partea Bancii Transilvania.Vreau sa le multumesc pentru ritmul de lucru si profesionalismul ce il ofera.Toata stima.O zi buna.

  Reply
 5. bogdan ionut

  buna ziua! au trecut aproape 2 luni de la accesarea unui credit credit imobiliar cu ipoteca. am depus nenumarate acte de mai multe ori.acum doua saptamani m-au sunat si au zis ca a trecut de juridic…de atunci astep,am mai sunat odata ,mi s-a spus ca a trecut de analiza… CE inseama toate astea? Pot schimba banca? Dac-o o schimb,nu dau dovada de neserios,nu imi scade scoringul?
  Va multumesc!

  Reply
  1. admin Post author

   Daca va grabiti, puteti schimba banca fara probleme, insa trebuie sa aveti in vedere ca aprobarea unui credit ipotecar dureaza mult mai mult decat un credit de consum. De asemenea, la bancile mari, precum Banca Transilvania, care are multe solicitari de credit, aprobarea unui dosar ar putea dura mai mult decat la o banca mai mica. Sfatul meu e sa mai aveti putina rabdare, daca tot ati asteptat 2 luni, si doar in cazul in care nu primiti aprobarea finala a creditului sa incercati apoi si la alta banca.

   Cu stima,
   Vasile Coman
   vasile.coman@reclamatiibanci.ro

   Reply

Lasa un comentariu


2 − = 0