Ce pot face sa nu mi se mai opreasca toti banii de pe cardul BCR, daca nu am poprire?

Am si eu nevoie de ajutor. Am un card de cumparaturi la BCR, nu am mai reusit sa il platesc si acum imi opresc toti banii care imi intra pe cardul de salariu. Ei spun ca nu esti o poprire, nu este un ordin judecatoresc, doar imi fac retinere pe cont. Momentan mai am o luna de maternitate si mi-am facut card la alta banca (doamnele de la BCR asta au spus ca e solutia) dar in curand merg la serviciu si ei lucreaza doar cu BCR si vor trebui sa imi vireze banii acolo. Ce pot face ca sa nu mi se opreasca toti banii? Sunt constienta ca mi se va opri din bani, dar chiar 100%?! Multumesc!


Raspuns www.ReclamatiiBanci.ro

Sfatul meu e sa mergeti la BCR si sa incheiati un plan de reesalonare a datoriei, in care sa stabiliti suma lunara ce o veti putea plati pana la achitarea sumei datorate. Aceasta este cea mai simpla si sigura solutie pentru rezolvarea problemei. Pentru ca altfel s-ar putea sa aveti din nou surpriza ca banca sa va retina toti banii de pe card sau, si mai rau, sa va puna poprire pe cont, caz in care apar costuri suplimentare, aferente executarii silite, precum si dobanzi de penalizare si alte comisioane.

In privinta cardului de salariu, trebuie sa stiti ca aveti dreptul sa cereti firmei la care lucrati plata salariului pe orice card, nu doar pe cardul bancii cu care lucreaza ei, sau chiar cash.

Va rog sa reveniti daca nu reusiti sa rezolvati problema cu banca sau daca aveti nevoie de ajutor sau de alte informatii.

Cu stima,
Vasile Coman
Reclamatiibanci.ro
vasile.coman@reclamatiibanci.ro

Lasa un comentariu


− 2 = 3