Ce se poate face daca banca (ING) mi-a respins cererea de credit dintr-un motiv absurd?

Am aplicat pt un credit de nevoi personale la ING. Nu am avut niciun credit pana acum, absolut nicio problema, am dus toate actele, toate bune pana cand mi s-a spus ca nu poate trece mai departe din cauza functiei de AGENT VANZARI. Totul era ok, perioada nedeterminata etc etc, absolut toate actele cerute... doamna foarte de treaba dar... mi se pare un motiv absurd. Ce se poate face? Sunt foarte dezamagita. Mai ales ca nu am avut pana acum nicio treaba cu bancile, joburi ok fara intreruperi...


Raspuns www.ReclamatiiBanci.ro

ING ReclamatieStimata doamna,
Fiecare banca are propria politica privind riscul de credit, asadar probabil ca ING considera ca agentii de vanzari sunt o categorie de clienti riscanti pentru banca. Din ce motive, numai ei stiu. Oricum, exista si alte categorii de potentiali clienti care sunt pe “lista neagra” a ING, da si a altor banci, din diverse motive, inclusiv a jobului sau a firmei la care lucreaza.

Asta nu inseamna insa ca nu puteti obtine creditul de la alta banca. Incercati si la alte banci, pentru ca existe sanse ca o alta banca sa va considere un client bun si sa va acorde imprumutul.

Va rog sa reveniti daca nu reusiti sa rezolvati problema sau daca aveti nevoie de ajutor sau de alte informatii.

Cu stima,
Vasile Coman
Reclamatiibanci.ro
vasile.coman@reclamatiibanci.ro
0723292899

Lasa un comentariu


+ 2 = 4