Ce se poate face daca banca Raiffeisen nu-mi aproba creditul Prima Casa?

Am depus un dosar pentru Prima casa la Riffaisen, am primit preaprobarea financiara, am trecut de evaluarea imobilului, am dat avansul de 5% si acum mi-au transmis ca biroul juridic nu da ok! Mai precis ca imobilul nu este eligibil.
Am cerut sa mi se spuna de ce nu este eligibil avand in vedere ca apartamentul se afla intr-un bloc nou construit si nu primesc niciun raspuns doar amanari, am facut sesizari peste sesizari ca putem pierde avansul si nimeni din banca asta nu stie ce se intampla.
Ce putem face in continuare sa primim un raspuns? Avem o cere la ei din data de 17/09 si tot asteptam.


Raspuns www.ReclamatiiBanci.ro

Este inacceptabil ca banca sa va puna sa asteptati atat de mult fara sa va dea un raspuns, riscand astfel sa pierdeti avansul dat pentru cumpararea locuintei.

Intre timp, pentru a nu risca sa pierdeti avansul, va sfatuiesc sa faceti demersuri la alta banca pentru obtinerea creditului.

Daca doriti sa cer oficialilor Raiffeisen explicatii privind intarzierea cu care primiti raspunsul si cum se poate rezolva aceasta problema, va rog sa-mi trimiteti cateva detalii pentru identificarea dosarului dumneavoastra de credit.

Cu stima,

Vasile Coman
Reclamatiibanci.ro
vasile.coman@reclamatiibanci.ro
0723292899

Un comentariu la “Ce se poate face daca banca Raiffeisen nu-mi aproba creditul Prima Casa?

 1. Cojocaru

  Azi, 30.06.2016 am fost la banca, iar consilierul nu stie nimic de dosar. Pe cine pot intreba? Am crezut ca banca Raiffeisen este de incredere. Tin sa mentionez ca am card de salariu, un cont in valuta si sper sa am in continuare incredere in serviciile bancii.
  Trebuie sa apelez mai departe la minster? Va rog sa ne ajutati! Sunt documente care au termenul de valabilitate expirat, in curand expira antecontractul. Am facut dosarul in urma cu o luna, pe 10.06 a fost trimis la Banca Centrala ptr ok-ul juridic( in urma unor pasi sub indrumarea bancii, ok-uri, evaluare, declaratii, cere de credit) si acum nimeni nu stie nimic.
  Consilierul nu stie, nu vrea sau nici macar o solutie nu poate oferi.
  Va rog sa ne ajutati!

  Reply

Lasa un comentariu


8 + 4 =