Cum ma inregistrez pe site-ul Birouldecredit.ro?

cont-birouldecredit

cont-birouldecredit


Pentru obtinerea unei situatii a datoriilor inregistrate la Biroul de Credit, exista doua solutii: fie trimiteti o cerere prin posta, fie trebuie sa va faceti un cont pe site-ul Birouldecredit.ro.

Iata procedura de inregistrare:

Informatii creare cont utilizator

Crearea unui cont de utilizator este necesara pentru exercitarea drepturilor dumneavoastra prin portalul Biroului de Credit.

Inregistrarea in portalul Biroului de Credit presupune introducerea mai multor informatii care vor fi verificate in procesul de creare cont pentru a asigura confidentialitatea datelor referitoare la creditele dumneavoastra, raportate la Biroul de Credit de catre institutiile finanicare cu care sunteti sau ati fost in relatii contractuale.

Inainte de a starta procesul va rugam sa va asigurati ca aveti disponibile toate informatiile necesare in fiecare pas:

Utilizator – Numele de utilizator trebuie sa fie o adresa de e-mail valida. Aceasta va fi verificata prin expedierea unui e-mail care va contine un cod ce va fi validat in pasul Verificare e-mail. Aceasta adresa de e-mail va fi folosita pentru a transmite raspunsurile si notificarile la solicitarile dumneavoastra inregistrate prin portal;

Verificare e-mail – Se va introduce codul de verificare validitate adresa e-mail. Codul va fi expediat pe adresa de e-mail introdusa ca nume de utilizator in pasul Utilizator;

Cod inrolare – Este asociat Codului Numeric Personal si exista urmatoarele modalitati de a fi obtinut:

- Se genereaza la momentul crearii contului si se transmite prin SMS. Aceasta modalitate va putea fi folosita doar daca cel putin o institutie financiara a raportat la Biroul de Credit un numar de telefon mobil valid pentru dumneavoastra, sau
Va adresati unei institutii financiare cu care sunteti in relatie contractuala. Un operator il va genera si il veti primi sub forma tiparita.

- Printr-o cerere transmisa prin posta la Biroul de Credit. Solicitarea trebuie sa contina in mod obligatoriu urmatoarele:
Datele de identificare (CNP, nume, prenume, adresa postala de corespondenta); Copia actului de identitate si semnatura.
Aceste informatii ne sunt necesare in scopul identificarii persoanei vizate si vor fi utilizate doar pentru perioada de timp necesara formularii, transmiterii si receptionarii raspunsului. Codul de inrolare tiparit va fi expediat prin posta, cu scrisoare recomandata, la adresa de domiciliu.

Codul va avea asociata o data de expirare. Dupa aceasta data codul nu va mai putea fi folosit iar in cazul in care nu ati reusit crearea contului in portal veti solicita un alt cod.

Date personale – Ultimul pas presupune completarea datelor personale si anume:
Cod Numeric Personal;
Nume;
Prenume
Adresa de corespondenta;
Oras;
Judet;
Telefon;