Cum pot renunta la cardurile de alocatie pentru copil?

AM ALOCATIA FETITEI MELE LA CEC BANC. AM 2 CARDURI la acest cont, din care cred ca CEC banc isi retrage 22 roni, pentru ce nu stiu. As dori sa stiu cum pot renunta la carduri. La nevoie sa retrag banii de la ghiseu, pentru ca locuim in afara si cardurile expira la 3 ani, si nu se trimit la domiciliu, din contra se ridica personal de la ghiseu.


Raspuns www.ReclamatiiBanci.ro

Stimata doamna,

Va sfatuiesc sa clarificati, in primul rand, problema retragerii celor 22 de lei din cont de catre banca. Comisionul de administrare lunar pentru cardurile Visa Electron si MasterCard Standard este de 2,5 lei lunar iar pentru incasarea banilor in cont se ia un comision de 3 lei, asadar s-ar putea sa fie vorba de alte comisioane sau de o executare silita prin proprire.

De aceea, sfatul meu este sa luati legatura cu CEC Bank si sa lamuriti acest lucru: pentru cei vi se iau acei bani din cont.

Va dau acest sfat pentru ca altfel nu ati avea motive sa renuntati la carduri, intrucat va este mai convenabil sa primiti banii pe card, pe care-l puteti folosi oriunde, inclusiv in strainatate, si oricand, in loc sa mergeti la ghiseu.

Oricum, banii respectivi vi se vor lua din cont chiar daca renuntati la carduri. De aceea trebuie sa clarificati care este problema.

Va rog sa reveniti daca doriti informatii suplimentare sau aveti nevoie de ajutor in rezolvarea problemei.

Cu stima,
Vasile Coman
Reclamatiibanci.ro
vasile.coman@reclamatiibanci.ro
0723292899

Lasa un comentariu


5 × = 45