Cum pot sa fac sa nu mai am probleme cu Biroul de credit, sa ma pot achita de datorii si sa fiu in regula cu toate?

Sunt in Biroul de Credit si am vrut sa fac un inprumut pentru a ma achita si pentru a iesi din Biroul de Credit, dar unde ma duc si ori ce fac dau de aceeasi problema. Cum pot sa fac sa nu mai am probleme cu Biroul de credit, sa pot ma achita de datorii si sa fiu in regula cu toate?


Raspuns www.ReclamatiiBanci.ro

biroul-de-credit-contactStimata doamna,
Intrebarea dumneavoastra este simpla si legitima, insa raspunsul e greu de dat si o solutie greu de gasit.

In primul rand, pentru ca bancile acorda greu imprumuturi noi celor care sunt la Biroul de Credit, chiar daca situatia financiara a acestora s-a schimbat fata de perioda care i-a determinat sa ramana in urma cu ratele la credit.

Din acest motiv, cei care vor sa-i rezolve problema datoriilor, sa le achite pe cele vechi si sa obtina noi imprumuturi, cum este cazul dumneavoastra, au probleme in acest sens.

Sfatul meu este sa incercati in primul rand sa gasiti o solutie de achitare a datoriilor, impreuna cu banca de la care ati luat imprumutul, iar ulterior sa analizati problema unui nou credit. Exista solutii de restructurare si de reducere a valorii creditului, in vederea achitarii acestuia.

Cu cat veti reusi sa reduceri numarul zilelor de intarziere si valoarea datoriilor inregistrate la Biroul de Credit, cu atat veti putea obtine mai usor un nou credit pe viitor.

Datele la Biroul de Credit se pastreaza patru ani dupa achirarea datoriilor. Pentru eliberarea situaţiei proprii – Situaţia înscrierii la Biroul de Credit, trebuie să adresaţi în scris către Biroul de Credit o cerere datată şi semnată, la care sa anexaţi o copie lizibila după actul de identitate (buletin sau carte de identitate) şi, după caz, dovada plăţii serviciului solicitat. Puteţi trimite această cerere, însoţită de actul de identitate şi daca este cazul de documentul de plată (scanate daca se trimit prin e-mail), la adresa poştală sau la adresa de e-mail: situatie@birouldecredit.ro.

Va rog sa reveniti daca doriti informatii suplimentare sau aveti nevoie de ajutor in rezolvarea problemei.

Cu stima,
Vasile Coman
Reclamatiibanci.ro
vasile.coman@reclamatiibanci.ro
0723292899

3 raspunsuri la “Cum pot sa fac sa nu mai am probleme cu Biroul de credit, sa ma pot achita de datorii si sa fiu in regula cu toate?

 1. Alin

  Verificati daca de la ultima plata la data curenta s-a implinit 3 ani. In cazul in care s-a intamplat. Nu mai platiti nimic!
  Datoria s-a prescris. Mai asteptati inca 2-5 ani pana la stergerea datoriei din Biroul de Credit .. si incepeti sa faceti alte credite!

  Reply
 2. admin Post author

  Care este perioada de afişare a istoricului de plată în Raportul de Credit?

  Intervalul de timp pentru care informaţiile aferente unui credit sunt afişate în Raportul de Credit este de 4 ani de la data ultimei actualizări transmise.

  (Sursa: Birouldecredit.ro)

  Reply

Lasa un comentariu


+ 4 = 10