Cum pot sa iau un credit pe intreprindere individuala (II)?

Am o intreprindere individuala si am incercat sa iau un credit dar nicio banca nu-mi da, spun ca am prea putin batut pe casa de marcat. Am fost la Banca Transilvania si-mi cere 1 miliard pe casa de marcat, iar eu am doar 140 de milioane. Cine ne ajuta si pe noi sa ne dezvoltam? Daca bat 1 miliard pe casa de marcat, ce iau de la banca dau pe impozit.


Raspuns www.ReclamatiiBanci.ro

Stimate domn,

Fiecare banca are propriile conditii de creditare, de aceea sfatul meu e sa incercati si la alte banci, precum Patria Bank, care este o banca specializata in acordarea de imprumuturi pentru firmele mici, sau Libra Bank, care de asemenea lucreaza cu micii intreprinzatori.

Pe de alta parte, daca nu dispuneti de suficient capital si de rulaj necesar obtinerii unui credit, puteti apela la garantiile si la finantarile acordate de Guvern, prin Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat.

Va rog sa-mi spuneti daca doriti ajutorul meu in obtinerea imprumutului.

Cu stima,

Vasile Coman
jurnalist
vasile.coman@reclamatiibanci.ro
0723292899

2 raspunsuri la “Cum pot sa iau un credit pe intreprindere individuala (II)?

  1. Dumitru Maria

    Buna ziua am tot încercat să obțin un credit de 5000 de lei pentru achiziție marfă pe o întreprindere individuală dar nici o bancă nu acorda credite pentru intreprinderi individuale cer o groaza de acte si rezultatul e zero ce ajutor pentru firme mici ca nu se poate obține sunt conditii foarte stricte iti spun nu si atit fără nici o explicație. O întreprindere individuală poate obține ajutor de la stat si ce sum si in ce conditii ???

    Reply

Lasa un comentariu


2 × = 12