Cum pot sa inchid mai repede un cont de credit la Cetelem?

Am achitat integral linia de credit Cetelem cu suma comunicata de un operator pentru a inchide contul si transmite la Biroul de credite pentru a nu mai figura cu acest contract. Insa dupa mai bine de o luna de zile cand am aplicat la BCR pt Prima Casa mi-au zis ca figurez cu Cetelemul in Biroul de credite.

Cei de la Cetelem spun ca trebuie sa-mi restituie 5 lei pentru a putea lichida contractul si nu poate face asta mai devreme de 17 martie. Problema este ca proprietarul apartamentului pleaca din tara pe 19 martie si nu este timp pentru toate procedurile, iar eu pot pierde acest apartament.

Exista o solutie pentru a obliga Cetelemul sa schimbe situatia in Biroul de Credite mai repede? Rog raspuns cat mai repede.


Raspuns www.ReclamatiiBanci.ro

Cetelem-credit

Cetelem-credit


Stimata doamna,

Am luat legatura cu reprezentantii Cetelem, care mi-au spus ca se poate gasi o solutie de rezolvare a problemei. La Biroul de Credit datele se transmit lunar, dar Cetelem poate face o scrisoare prin care sa confirme inchiderea creditului.

Va rog sa reveniti la mine sa-mi spuneti daca ati rezolvat problema si daca mai aveti nevoie de ajutorul meu.

Cu stima,
Vasile Coman
Reclamatiibanci.ro
vasile.coman@reclamatiibanci.ro
0723292899

2 raspunsuri la “Cum pot sa inchid mai repede un cont de credit la Cetelem?

  1. George

    Mulțumesc mult pentru răspuns, dar se pare că bcr-ul mi-a respins dosarul pe motiv că soția mea apare înscrisă în biroul de credite cu o datorie stinsă in 2014. Acum nu știu dacă datorita derogării pe care a încercat operatorul băncii sa o ceara, eu având adeverință de lichidare de la cetelem, pentru a fi acceptată situația din birou a determinat și interogarea sotiei, de care nu era vorba până atunci, sau așa e procedura. Cert este că cererea este respinsă, și nu mai este nici o graba. Iar apartamentul este pierdut. Nu știu dacă mai pot face ceva.

    Reply

Lasa un comentariu


8 − = 1