Daca nu am nimic pe numele meu, cat poate dura poprirea?

Buna seara

De anul trecut am o proprire pe salariu din cauza unui credit de 19.000 lei facut la BRD in 2015. Momentan, unde lucrez primesc salariul in mana, si de cand a inceput aceasta proprire pe cardul de la BRD si BCR (singurele banci unde am carduri) nu mi s-a oprit deloc bani din salariul primit in mana. La locul de munca actual nu a ajuns nicio informare/scrisoare ca sa imi opreasca cei 33% din salariu desi a trecut 7luni de cand am aceasta proprire.
Am lucrat o luna intretimp la alt loc de munca (in acelasi timp cu actualul job) si acolo am primit salariu pe card si s-au oprit cei 33%.(in jur de 600 lei mi-a oprit de la inceputul propririi..400 lei i-am pus eu personal)
Intrebarea mea este: de ce nu este gasita aceasta firma de catre ANAF sau cine trebuie sa o gaseasca?

Si inca o intrebare: eu nu am nimic pe numele meu..nici masina..nici casa.. daca voi continua la acest job si tot nu se v-a depune nimic ca sa scada datoria..ce se poate intampla? aceasta propire poate sa tina si 10-20ani? multumescu
cu stima si respect, mihai


Raspuns www.ReclamatiiBanci.ro

Stimate domn,

Executorul judecatoresc este cel care se ocupa de poprire si probabil ca inca nu a reusit sa trimita documentele de executare silita la noua firma la care lucrati. Puteti sa-l ajutati dumneavoastra, daca aveti datele sale de contact, si sa-l anuntati despre schimbarea locului de munca.

La a doua intrebare raspunsul este ca o poprire poate sa dureze mai multi ani, pana cand se achita integral datoriile, in cazul in care executorul nu poate valorifica vreun bun care va apartine.

Va rog sa reveniti la mine daca doriti si alte informatii.

Cu stima,
Vasile Coman
jurnalist
Reclamatiibanci.ro
vasile.coman@reclamatiibanci.ro
0723292899

Lasa un comentariu


+ 8 = 15