De pe un card One Pay din Anglia pot scoate bani din Romania? Dacă da, de la ce bancomat?

De pe un card One Pay din Anglia pot scoate bani din Romania si dacă da de la ce bancomat?


Raspuns www.ReclamatiiBanci.ro

One Pay Visa Card fees

One Pay Visa Card fees


Stimate domn,

Cardurile emise de One Pay in Anglia sunt marca Visa si pot fi utilizate la orice bancomat din lume, inclusiv la cele din Romania.

Veti avea aceleasi comisioane indiferent de bancomatul utilizat, intrucat comisioanele sunt stabilite de firma emitenta a cardului, One Pay, pentru toate bancomatele utilizate: 1 lira pentru fiecare retragere de numerar (ATM withdrawal), la care se adauga un comision pentru utilizare internationala (international transaction) de 0,75 de lire. (vezi fotografia cu comisioanele pentru carduri, disponibila pe site-ul One Pay).

Va rog sa reveniti la mine pentru alte informatii sau daca aveti probleme cu cardul.

Vasile Pop-Coman
jurnalist
Reclamatiibanci.ro
vasile.coman@reclamatiibanci.ro
0723292899

5 raspunsuri la “De pe un card One Pay din Anglia pot scoate bani din Romania? Dacă da, de la ce bancomat?

 1. Istrate Elena Laura

  Buna ziua ! Săptămâna viitoare plec în țară . Am o întrebare pot scoate bani din Romania de pe cardul one pay din Anglia?? Vă rog aștept raspuns

  Reply
  1. admin Post author

   Cardurile emise de One Pay in Anglia sunt marca Visa si pot fi utilizate la orice bancomat din lume, inclusiv la cele din Romania.

   Veti avea aceleasi comisioane indiferent de bancomatul utilizat, intrucat comisioanele sunt stabilite de firma emitenta a cardului, One Pay, pentru toate bancomatele utilizate: 1 lira pentru fiecare retragere de numerare (ATM withdrawal), la care se adauga un comision pentru utilizare internationala (international transaction) de 0,75 de lire.

   Reveniti la mine daca aveti probleme.

   Vasile Coman
   0723292899

   Reply
  1. admin Post author

   In acest caz trebuie sa luati legatura cu persoana care v-a facut cardul, din Anglia, pentru ca doar respectiva persoana poate vorbi cu emitentul cardului, firma One Pay, ca sa va deblocheze cardul si sa puteti scoate banii de pe el.

   Va rog sa reveniti la mine daca nu reusiti sa rezolvati problema.
   Vasile Coman
   0723292899

   Reply

Lasa un comentariu


5 × = 20