In cat timp ar trebui Banca Transilvania sa-mi elibereze o adeverinta pentru refinantarea unui crredit la alta banca?

Buna ziua,
Am avut un credit la Banca Transilvania pe care in data de 22 sept 2016 am solicitat sa-l inchid prin refinantare de la o alta banca. Desi am depus intreaga suma in cont si am semnat cererea si toate actele care mi s-au cerut, cand am solicitat adeverinta ca am inchis contul de credit mi s-a spus ca au la dispozitie 30 de zile sa-mi elibereze acea adeverinta. Eu consider ca daca am incheiat relatia cu banca in 22 sept 2016, normal si legal este sa primesc adeverinta care dovedeste acest lucru in aceeasi zi, nu??? Ce pot sa fac pentru a urgenta lucrurile? O sa ma trezesc ca nu au inchis contul la data respectiva si o sa-mi mai solicite bani in plus? Multumesc


Raspuns www.ReclamatiiBanci.ro

banca-transilvania-reclamatie-poprire-cont

banca-transilvania-reclamatie-poprire-cont


Stimata doamna,

Am luat legatura cu reprezentantii Bancii Transilvania, carora le-am transmis reclamatia dumneavoastra, iar raspunsul este urmatorul:

“Acest termen (de 30 de zile n.r.) este legal, insa banca elibereaza o astfel de adeverinta in maxim 7 zile lucratoare, daca toate conditiile sunt indeplinite. Il rugam pe acest client sa ne contacteze direct la serviciul de Call Center (0264 308028) sau sa ne ofere datele lui de contact pentru a verifica situatia exacta.”

Va rog sa reveniti la mine daca doriti informatii suplimentare sau daca nu reusiti sa rezolvati problema.

Cu stima,
Vasile Coman
Reclamatiibanci.ro
0723292899

Lasa un comentariu


+ 3 = 7