Kruk imi ia 33% si din avans si din lichidare din salariul poprit. Este legal?

Sotului meu i s-a facut poprire pe salariu pe data de 8 a acestei luni cu 33%, însemnand lichidare, pe data de 25 a acestei luni ia si avans care este fix. Am fost anuntati ca i se va opri din nou 33% si din avans asta însemnand 66%.
As dori sa stiu daca este legal, de acest dosar ocupandu-se firma Kruk. Multumesc


Raspuns www.ReclamatiiBanci.ro

Stimata doamna,
Am rugat reprezentantii Kruk sa analizeze problema dumneavoastra, si iata raspunsul primit:

“De fapt, este vorba despre o poprire pe venituri de 33% : 33% din avans cu 33% din lichidare inseamna 33% din total, si nu 66%.

Pentru a lamuri situatia, nu compania KRUK face popriri, intrucat nu are acest drept, ci in acest sens colaboreaza cu mai multi Executori Judecatoresti, care sunt obligati sa actioneze conform normelor legale in vigoare. Daca un client are neclaritati se poate adresa atat catre Biroul Executorului Judecatoresc, cat si catre noi direct, pentru a-i putea analiza situatia.”

Va rog sa reveniti daca aveti nelamuriri sau alte probleme.

Cu stima,
Vasile Coman
Reclamatiibanciro

Lasa un comentariu


8 − 5 =