Pot sa folosesc un card Nickel la bancomatele BRD?

Buna ziua.
Mi-am deschis un cont in Franta, Compte Nickel, cont pe care il poti deschide la orice magazin de presa si tabac. Revenit in Romania, am putut efectua cateva plati cu cardul.

Intrebarea mea este alta: pot sa-l folosesc la bancomatele BRD, fara teama de a nu-l recunoaste si a nu-l bloca? Problema este ca pe card nu e trecut niciun nume. Sau pot sa transfer suma de bani din contul Nickel pe
contul actual de la BRD?


Raspuns www.ReclamatiiBanci.ro

card-nickel

card-nickel


Stimate domn,

Puteti folosi fara pobleme cardul Nickel, care este un card tip MasterCard, la bancomatele BRD, precum si la orice alt bancomat din Romania sau din lume.

Conform informatiilor de pe site-ul firmei emitente (Compte-Nickel.fr), cardurile Nickel se pot utiliza oriunde in lume, la bancomate sau pentru plati in magazine. Pentru retragerile de bani la bancomate, comisionul este 2 euro, iar pentru platile la magazine vi se ia 1 euro, conform listei de tarife.

Contul Nickel se poate utiliza si online, pe site-ul https://mon.compte-nickel.fr/identifiez-vous, unde puteti transfera bani de pe card pe un alt card, la BRD, cum spuneti ca doriti sa faceti.

Va rog sa reveniti la mine daca aveti probleme cu utilizarea cardului la bancomatele BRD.

Cu stima,

Vasile Coman
jurnalist
Reclamatiibanci.ro
vasile.coman@reclamatiibanci.ro
0723292899

Lasa un comentariu


× 9 = 72