Pot sa inchid contul la banca si cardul, pentru a nu mai plati comisionul de poprire?

Buna ziua. In ianuarie am primit de la executor ca mi se va pune poprire pe pensie. In luna februarie la bancomat mi-a afisat 1900- (cu minus). Am sunat la banca si s-a confirmat ca am poprire pe pensie 1/3 si nu mai pot folosi cardul pana la stingerea datoriei. Am scos la ghiseu, cu 16 lei mai putin decat era pensia initial.

In martie cand m-am dus la ghiseu era toata pensia, deci nu era nimic poprit. Am dat interogare sold la bancomat si mi-a afisat peste 2300-lei, cu minus. Dar la ei apare ca am poprire pe pensie, atunci de ce nu imi trage si nu pot nici cardul sa-l folosesc? Am inteles ca este blocat, dar nu imi trage nimic din pensie doar comisionul de 8 lei ca retrag banii la ghiseu. La ghiseu mi s-a spus ca ei nu stiu. Doar nu e vina mea ca ei nu fac poprirea.

Dar atunci, ma repet DE CE MI-AU blocat cardul, daca ei nu fac nici o poprire? Si inca ceva, pot inchide contul la banca? Daca ii sa traga din pensie dar sa nu mai dau si comisionul acela de 8 lei. Va multumesc.


Raspuns www.ReclamatiiBanci.ro

Stimate domn,

Banca nu v-a retinut banii popriti din pensie, desi v-a blocat cardul, probabil din diverse motive tehnice sau procedurale, insa asta este treaba lor, dumneavoastra nu aveti nicio vina, probabil vi se vor retine de acum inainte, in fiecare luna.

In privinta inchiderii contului, puteti cere fara probleme bancii inchiderea acestuia, pentru a nu plati comisioane pentru poprire si pentru card, daca oricum nu-l mai puteti folosi. Pentru inchiderea contului, trebuie sa faceti o cerere in scris la banca, contul urmand a fi inchis luna viitoare.

Va rog sa reveniti daca nu reusiti sa rezolvati problema cu banca sau daca aveti nevoie de ajutor sau de alte informatii.

Cu stima,
Vasile Coman
Reclamatiibanci.ro
vasile.coman@reclamatiibanci.ro
0723292899

Lasa un comentariu


7 × 9 =