Vreau sa inchid contul la ING, dar nu pot decat in office-ul unde l-am deschis

Serviciile ING Bank sunt neprofesioniste. Iata ce mi s-a intamplat: am transferat ieri de la BCR la ING o suma de bani in lei, astfel ca astazi m-am prezentat la ING pentru a face un depozit cu respectiva suma. Surpriza, insa! Banii nu erau in cont!

Problema este ca atunci cand am incercat sa ma informez la ING ce s-a intamplat, m-am lovit de neprofesionalismul celor de la banca. Prima problema: personalul din ING Office nu a putut sa-mi ofere detalii despre contul meu, intrucat nu pot accesa decat datele clientilor din respectiva agentie, nu ale tuturor clientilor ING!

Mi s-a recomandat sa apelez la serviciul de relatii cu clientii, My Line, dar acolo este un robot care mai mult te enerveaza si-ti pierzi vremea pana iei legatura cu cineva.

Am fost atat de suparat incat am vrut sa-mi inchid conturile la ING, dar...ati ghicit! Nu se poate decat la agentia la care mi le-am deschis!


Raspuns www.ReclamatiiBanci.ro

ING_credit_banca_europeana_investitii_immIn privinta transferului de bani, trebuie sa tineti cont de faptul ca este vorba de un transfer intre doua banci diferite, denumit transfer interbancar, si care dureaza de regula doua zile (banii ajung a doua zi dupa ce ati facut plata).

In privinta serviciilor ING, intr-adevar, este un inconvenient ca nu va puteti accesa contul din orice unitate ING, cum se intampla la alte banci.

Va rog sa reveniti daca aveti alte nemultumiri sau daca doriti ajutorul nostru.

Ne puteti pune intrebari aici

3 raspunsuri la “Vreau sa inchid contul la ING, dar nu pot decat in office-ul unde l-am deschis

 1. Nenea Marin

  Stimate domn,

  1. Aveți Internet banking ? Ați fi evitat tot inconvenientul deplasărilor la bănci. Puteați să vizualizați soldul contului și chiar să deschideți depozitul (mai puțin unele tipuri speciale) din Internet banking
  2. Dacă nu aveți internet banking, îmi închipui cât v-a costat (6 lei transfer de la ghișeu BCR în contul ING) și vă întreb dacă merita efortul pentru 0,75% în plus la dobândă ?

  Reply
 2. MariusRobu

  Buna ziua,

  Deshidere de conte usor in homebanking insa nu reusesc sa gasesc unde inchid acel cont?
  Se poate poate inchide sau trebuiemers la un centru?

  Multumesc

  Reply

Lasa un comentariu


− 4 = 4