Cardul Revolut mi-a fost retinut in bancomatul BT. Ce pot sa fac?

Aveam un card revolut premium 24k cu aur.
L am bagat intr un atm BT. Am scos 900. Tranzactia a mers, insa cand cardul trebuia sa iasa, a iesit doar putin si s a dus inapoi in atm.
Cardul 24k revolut gold plated este mai gros un pic. Banii nu mi au fost scosi. BT a zis sa vorbesc cu revolut pt refund. Revolut are 45 de zile pt rezolvare, timp in care banii mei sunt la BT. Cum procedez?
Nu mi se pare deloc normal.


Raspuns

Stimate domn,

Nu este normal ca banii sa va fie retinuti de Revolut sau BT (Banca Transilvania), daca nu aveti nicio vina pentru faptul ca a fost blocat cardul in bancomatul BT.

Revolut ar trebui sa va deblocheze imediat banii retinuti de BT. De aceea, sfatul meu este sa faceti o cerere in acest sens la Revolut, dupa care reveniti la mine cu raspunsul bancii.

Cu stima,

Vasile Coman
jurnalist
Reclamatiibanci.ro
vasile.coman@reclamatiibanci.ro

Postat in data: 15 ian., 2023

2 raspunsuri la “Cardul Revolut mi-a fost retinut in bancomatul BT. Ce pot sa fac?

 1. cha

  Revolut mi-a spus ca problema ar putea fi rezolvata intr-un timp de pana la 45 de zile, conform procedurilor Mastercard, sau 30 de zile, conform celor Visa.

  De ce trebuie sa astept atat, pentru a avea acces la banii mei, daca este vina bancii?

  Reply
  1. Vasile Pop Coman - Reclamatiibanci.ro Post author

   chargeback Revolut
   chargeback Revolut

   Sfatul meu este sa faceti o reclamatie (prin e-mail) la Revolut, in care sa cereti sa va dea imediat banii retinuti de banca. Este dreptul dumneavoastra.

   Nu este problema dumneavoastra care sunt procedurile chargeback si cat dureaza, cand si cum Revolut isi primeste banii inapoi de la Mastercard, Visa sau alte banci. Intre timp, ar trebui ca Revolut sa va ofere acces imediat la fondurile proprii, iar ulterior sa-si regleze transferurile cu Visa, Mastercard si alte banci.

   Va rog sa reveniti la mine cu raspunsul primit de la Revolut.

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


1 × 9 =