refinantare credit banca transilvania

Cat dureaza refinantarea unui credit?

„Va salut. Am facut o refinantare a unui credit de nevoi personale de la ING,urmand a fi refinantat de Banca Transilvania. S-a facut refinantarea, s-a facut inchiderea contului, insa acum Banca Transilvania spune ca trebuie sa primeasca un e-mail din partea ING, iar dupa aceea pot primi banii suplimentari.

Dupa o lunga asteptare,mi se pare o taraganeala, o rea voință. Vi se pare normal? Va multumesc.”


Raspuns www.ReclamatiiBanci.ro

Stimate domn,

Banca Transilvania intarzie sa va vireze banii suplimentari aferenti refinantarii pentru ca nu a finalizat procedura legala finalizarii acestui proces, mai exact nu a primit de la banca ING confirmarea inchiderii creditului vechi.

De aceea, daca se mai intarzie aprobarea refinantarii si virarea banilor, sfatul meu este sa luati legatura cu ING, pentru a intreba daca a transmis la Banca Transilvania confirmarea inchiderii contului aferent creditului refinantat.

Va rog sa reveniti la mine pentru a-mi spune daca ati rezolvat problema refinantarii creditului de la ING la Banca Transilvania.

Cu stima,

Vasile Pop Coman
jurnalist
Reclamatiibanci.ro
vasile.coman@reclamatiibanci.ro

Postat in data: 20 iun., 2022

2 raspunsuri la “Cat dureaza refinantarea unui credit?

  1. car

    Va multumesc mult pentru sfaturi! Am fost la ING, unde mi s-a spus ca nu exista o astfel de metodă, de a trimite email. Am primit, in schimb, o
    inchidere de credit …pe hârtie, spunand ca este arhisuficient pentru a finaliza refinantarea intre cele două bănci.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 + = 13