Ce pot sa fac sa nu mai fiu in Biroul de credit ca rau platnic?

Ce pot sa fac pentru ca sa nu mai fiu in Biroul de credit ca rau platnic.. Mai exact acum doi ani a fost platit un credit restant si luat in considerare plata acestuia in prezent mai exact in martie anul acesta.. Creditul a fost la Provident.. Ce ma sfatuiti sa fac !!!! Multumesc anticipat !!!


Raspuns www.ReclamatiiBanci.ro

Stimate domn,

Stergerea din Biroul de Credit se poate face doar daca raportarea restantelor s-a facut cu incalcarea legii, de exemplu daca nu ati fost notificat in prealabil. Altfel, daca Provident v-a raportat legal, veti ramane in Biroul de Credit timp de 4 ani de la achitarea datoriei.

Ce puteti face este sa trimiteti la Provident o cerere de stergere din Biroul de Credite, prin email: relatiicuclientii@provident.ro.

Reveniti la mine cu raspunsul Provident, pentru a va spune ce puteti face in continuare.

Nu va sfatuiesc sa recurgeti la diversi avocati sau firme care va promit ca va pot sterge din Biroul de Credit, in schimbul unor sume de bani, pentru ca nimeni nu va poate sterge din Biroul de Credit, decat Provident, in urma unei cereri pe care trebuie sa o faceti, conform prevederilor legale. Tot ce fac aceste firme este sa trimita aceasta cerere in numele dumneavoastra.

Cu stima,
Vasile Coman
jurnalist
Reclamatiibanci.ro
vasile.coman@reclamatiibanci.ro
0723292899

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


9 − 5 =