Cum as putea afla daca mi s-au pus alocatiile pentru copil in cont, aflandu-ma in Italia?

Cum as putea afla daca mi s-au pus alocatiile pentru copil in cont, aflandu-ma in Italia. Sau cum sa aflu starea contului aici in Italia? Si la care banci as putea retrage bani fara comision?


Raspuns www.ReclamatiiBanci.ro

Pentru a avea acces la contul bancar sau pentru a afla cati bani aveti intr-un cont si ce operatiuni s-au efectuat, de exemplu daca vi s-au pus alocatiile pentru copil in cont, aveti la dispozitie mai multe mijloace, si anume:

– cu un card atasat la contul BCR, cu care puteti vedea, la orice bancomat din tara sau stainatate, cati bani aveti in cont, prin optiunea interogare sold. Comisionul perceput de BCR pentru aceasta operatiune este de 2,5 lei. Cu un card de debit BCR puteti retrage banii de la orice ATM din strainate, pentru care trebuie sa platiti un comision de 1% din suma retrasa, plus 6 lei, indiferent de bancomatul de la care retrageti banii.

– pe pagina de internet banking a BCR sau aplicatia mobile banking de pe telefonul mobil (Click 24 Banking), pe care le accesati cu numele de utilizator din contract/alias-ul setat initial si cu parola statica/codul unic generat de Token/eToken.

– prin telefon, la numarul 0800.801.BCR (0800.801.227) gratuit din orice reţea naţională sau +4021.407.42.00 din străinatate, tarif normal. Metoda de identificare şi autorizare a tranzacţiilor: codurile unice OTP (One Time Password) generate de dispozitivul Token sunt utilizate atât pentru identificare, cât şi pentru autorizarea operaţiunilor efectuate prin Alo 24 Banking BCR.

– prin SMS-uri primite pe telefonul mobil de la BCR sau prin e-mail, serviciu denumit BCR Alert: primești alerte SMS pe telefonul mobil personal (în toate rețelele naționale) sau pe e-mail la o adresă specificată de tine, de fiecare dată când o operațiune este efectuată din sau în conturile tale deținute la BCR.

Va rog sa reveniti daca nu reusiti sa rezolvati problema cu banca sau daca aveti nevoie de ajutor sau de alte informatii.

Cu stima,
Vasile Coman
Reclamatiibanci.ro
vasile.coman@reclamatiibanci.ro
0723292899

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


× 1 = 5