Cum e posibil ca executorii sa trimita pentru aceeasi datorie si bancilor si angajatorului hotarare de poprire?

Buna ziua!
Cum e posibil ca executorii sa trimita pentru aceeasi datorie si bancilor si angajatorului hotarare de poprire...daca eu am o singura sursa de venit acel salar minim pe economie....si m-a poprit si banca si angajatorul..deci nu 1/3 ci din start 2/3 ...am reclamat degeaba...si la banca si la OPC...si la executor...iar banii nu se dau innapoi...
Mulumesc


Raspuns www.ReclamatiiBanci.ro

Stimate domn,

Executorii judecatoresti dispun si blocarea conturilor, nu doar retinerea din salariu la angajator, intrucat legea le permite sa retina orice sume din conturi care nu provin din salariu, in vederea achitarii datoriilor.

Daca in cazul dumneavoastra vi s-a retinut din salariu mai mult de o treime, executorul este responsabil de acest lucru, de aceea va sfatuiesc sa adresati executorului o reclamatie in acest sens.

Daca nu obtineti un raspuns asteptat de la executor iar acesta nu va ramburseaza sumele platite in plus, puteti sa faceti plangere impotriva executorului la Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești (UNEJ). Vedeti in acest articol cum puteti reclama un executor la UNEJ.

Va rog sa reveniti la mine daca nu reusiti sa rezolvati problema.

Cu stima,
Vasile Coman
vasile.coman@reclamatiibanci.ro
0723292899

Lasa un comentariu


+ 7 = 14