Cum pot inchide un card si un credit Cetelem?

Am avut un credit la Cetelem pentru un telefon, luat in 2017, de vreo 2000 de lei, pe care l-am achitat de mult si credeam ca s-a inchis, cum era normal. Am primit atunci si un card, dar pe care nu l-am activat.

Numai ca zilele trecute am fost la Banca Transilvania sa intreb de un credit pentru casa si mi s-a spus ca apar la Biroul de Credit cu un credit la Cetelem, la care as mai avea de plata in jur de 70-80 de lei.

Eu credeam ca s-a inchis acel credit, nu stiam ca trebuie sa ceri inchiderea lui. Am sunat la Cetelem, le-am trimis si e-mail, dar n-am primit raspuns. Ma puteti ajuta?


Raspuns www.ReclamatiiBanci.ro

Stimata doamna,

Intr-adevar, nu ar mai trebui sa apareti la Biroul de Credit cu creditul neachitat, din moment ce ati terminat de platit ratele de mult timp.

Este posibil insa sa fi ramas un rest de plata de care sa nu fi stiut, motiv pentru care creditul n-a fost inchis si nu s-a operat stergerea lui de la Biroul de Credit.

Pot exista si alte motive pentru care nu s-a inchis creditul, de aceea am transmis la Cetelem cererea dumneavoastra, cu rugamintea sa va rezolve problema, in cel mai scurt timp.

De asemenea, va recomand sa luati personal legatura cu Cetelem, la numerele de telefon: 021.305.12.00 / 0374.500.001 sau prin email: relatii.clienti@cetelem.ro.

Va rog sa reveniti la mine sa-mi spuneti daca s-a rezolvat sau nu problema cu Cetelem.

Cu stima,

Vasile Coman
jurnalist
Reclamatiibanci.ro
0723292899

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


+ 5 = 14