Dacă deschid un depozit la bancă, e normal să-mi ia comision lunar?

comision-depozit-procredit

„Procredit Bank m-a atras cu dobânzi mai bune decât alte bănci și apoi mi-au luat comision de 10 lei pe lună, fără să-mi facă niciun fel de serviciu.

În plus, nu au personal să te ajute la diferite tranzacții, la ghișee, tot pentru a avea un profit maxim.

Astăzi, văzând că foarte mulți clienți au plecat, încearcă din nou să-i ademenească pe clienții care nu-i cunosc. Aveți mare grijă cu această bancă!”

Raspuns

Stimate domn,

Pentru a avea un depozit la bancă, trebuie mai întâi să vă deschideți un cont curent la banca respectivă.

Fiecare bancă are propriile comisioane pentru un cont.

Cele mai multe bănci au pachete de cont, cu comision 0, însă DOAR ÎN ANUMITE CONDIȚII.

Condițiile pentru a nu plăti comision sunt, în principal, următoarele:

• încasarea lunară a unor venituri cu o valoare minimă, de exemplu de 700 de lei la ING Bank sau 1.000 de lei, în cazul ProCredit Bank, sau;
  • efectuarea unei plăți lunare cu cardul sau;
  • deținerea în cont a minim 2.000 de euro, în cazul ProCredit Bank.

Procredit Bank v-a luat comisionul de 10 lei lunar pentru că nu ați îndeplinit una dintre condițiile de mai sus.

Banca ar fi trebuit să vă informeze despre aceste condiții, înainte de a vă deschide depozitul, pentru a nu vă dezamăgi și a vă pierde încrederea, așa cum s-a întâmplat.

De aceea, dacă nu ați fost informat în mod adecvat cu privire la acest comision pentru cont, trimiteți o reclamație la Procredit Bank, în care să solicitați rambursarea comisionului lunar pentru cont.

Vă rog să reveniți cu răspunsul primit de la Procredit Bank, pentru a vă ajuta să rezolvați problema cu comisionul lunar pentru cont.

Cu stimă,

Vasile Pop Coman
jurnalist
Reclamații Bănci.ro

Un comentariu la “Dacă deschid un depozit la bancă, e normal să-mi ia comision lunar?

1. Pingback: M-au atras cu dobânzi bune, apoi mi-au luat comision – Bancherul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

× 6 = 18