Daca nu imi mai stiu ID-ul pentru logare la myBRD, cum il pot recupera?

Daca nu imi mai stiu ID-ul pentru logare la myBRD, cum il pot recupera?


Raspuns
Date de contact BRD

Date de contact BRD

Stimata doamna,

Pentru obtinerea unui nou ID (codul de utilizator) pentru acces (logare) pe site-ul mybrdnet.ro, trebuie sa luati legatura cu reprezentantii bancii BRD, prin urmatoarele mijloace:

– sunati la call center BRD: 0800 803 803, care e gratuit in Telekom, sau la *22622, cu tarif normal in Orange sau Vodafone.

– Facebook: https://www.facebook.com/BRDGroupeSocieteGenerale?fref=ts

– adresa de mail: MyBRDContact@brd.ro ; trimiteti aici un e-mail si lasati-va numarul de telefon, pentru a fi sunat de banca.

Va rog sa reveniti sa-mi spuneti daca ati rezolvat problema sau daca aveti nevoie de ajutorul meu.

Cu stima,
Vasile Coman
Reclamatiibanci.ro
vasile.coman@reclamatiibanci.ro
0723292899

15 raspunsuri la “Daca nu imi mai stiu ID-ul pentru logare la myBRD, cum il pot recupera?

 1. John

  Oameni buni ! Scutiti-va de timpul pierdut pe online. Dupa orice actualizare si foto, tot la o agentie BRD o sa ajungeti. Adica BRD online va va trimite acolo. Pacat de timpul pierdut !

  Reply
 2. Tatiana

  Bună! Am fost deconectata de la aplicația myBRD și am încercat să mă conectez cu poza buletinului și un selfie. Problema este că după ce am urmat toți acești pasi trebuie sa completez CNP ul și numărul de telefon ( ceea ce am și făcut) dar îmi spune că unul din ele nu este corect.( Deși sunt corecte și numărul de telefon corespunde cu cel din contract)

  Reply
 3. Maria

  De o săptămână tot încerc să activezi my brd, you brd. Nici una nu merge. Consultanți mă trimit la bancă, mare ajutor. Aplicație de nota 10. Pt ce este bancă la distanță? Oricum trebuie la bancă, nu? Dacă mă invoiesc de la locul de muncă îmi plătește banca?

  Reply
 4. Lidia

  Dupa ce am instalat aplicatia My brd mobile si am activat contul in aceasta aplicatie, nu am mai putut intra in cealalta, My brd net cu id-ul si parola pe care le aveam acolo si cu care ma conectasem inainte de My brd mobile. Care este problema? Nu mai am acelasi Id, s-au schimbat automat cu cele de la Mobile?

  Reply
 5. Georgita Ioan

  Nu mai stiu datele de logare. Trebuie sa platesc niste facturi.Mi-am luat telefon nou, am instalat aplicatia si nu pot intra. Mi le puteti trimite prin mesaj pe tel? Am sunat la nr de mai sus dar call centerul nu ma poate ajuta. Cica ofera doar informatii. Ma trimite tot la banca. Sunt total inutili

  Reply
 6. Bosca Mariana Adelina

  Am plecat din tara si telefonul pe care aveam toate conturile l-am pierdut….si am nevoie de contul de banca dar din pacate nu am cum sa imi amintesc

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


2 × = 10