De ce nu functioneaza aplicatia YOU BRD?

„De ce nu functioneaza aplicatiaYou Brd ?Nu vreau si nu am timpul necesar sa merg mereu la banca sa rezolv,am sunat la ei,am parcurs toti pasii necesari,orice ai face nimic nu merge! Aplicatia este
varza!!!!”

Raspuns

Stimata doamna,

Se pare ca aplicatia YOU BRD are probleme de functionare, dupa ultima actualizare, din 9 noiembrie.

Verificati daca aplicatia YOU BRD a fost actualizata cu noua versiune din aceasta luna, in vederea efectuarii unor optimizari tehnice.

BRD recomanda sa va actualizati aplicatia cu noua versiune, pentru ca aceasta sa functioneze optim.

De aceea, sfatul meu este sa verificati daca aplicatia este actualizata cu ultima versiune, in AppStore, Google Play sau App Gallery, in functie de tipul telefonului folosit.

Daca nu reusiti sa utilizati aplicatia nici dupa actualizare, va trebui sa faceti o reclamatie la BRD.

Va rog sa reveniti la mine, cu raspunsul la reclamatia trimisa BRD.

Cu stima,

Vasile Pop Coman
jurnalist
Reclamatiibanci.ro

3 raspunsuri la “De ce nu functioneaza aplicatia YOU BRD?

1. Marosan Maria

Am aceeasi problema, nu se poate instala You BRD pe telefon, am urmat pasii pana la final de cel putin 7 ori si tot degeaba. Ce pot sa fac? Cea mai apropiata sucursala e la 25 km distanta. FK BRD, nu You BRD…

2. b

Buna seara!Am fost sunata de la banca si acelasi lucru..am urmat pasii,stergere cache..nimic ..Acum ma pun sa merg la o banca,poate rezolv acolo.Doresc doar sa functioneze aplicatia,nu sa ma plimb pe la banci.Si nu sunt singura persoana.🙈

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 2 = 7