Este corect si legal ca banca UniCredit sa nu-mi dea inapoi actele semnate pentru o refinantare care nu a fost aprobata?

Am depus la o sucursala UniCredit Bank din Bucuresti documentele pentru o refinantare. Dupa mai multe telefoane si drumuri, cerand tot felul de alte acte (adeverinte), mi-au comunicat ca nu ma incadrez pentru refinantare, deoarece am un venit mic.

Am mers la Banca si mi-au dat inapoi doar o parte din acte (extrase de cont, grafice de rambursare de la cele 2 banci unde aveam credite si una din cele doua adeverinte de venit pe care le-am depus la dosar. Mentionez ca Adeverinta data de banca, copiile xerox dupa CI si actele semnate de mine pentru imprumut nu mi-au fost returnate. Am intrebat si mi-au spus ca raman la Banca. Este CORECT, LEGAL acest lucru??

Credeti ca angajata bancii ar putea sa faca o excrocherie si sa spuna ca mi-a dat banii pentru refinantare? Dupa cate stiu eu, banii se dau la Casierie, sub semnatura, sau se vireaza pe Card. In ambele cazuri, se poate dovedi foarte usor excrocheria.


Raspuns www.ReclamatiiBanci.ro

UniCredit Bank reclamatie refinantareBuna ziua,
In opinia mea, nu este nici corect si nici legal ce a facut banca. Orice document semnat trebuie sa fie in doua exemplare, din care unul sa ajunga in posesia dumneavoastra.
Sfatul meu este sa depuneti o plangere in scris la banca, in acest sens, in care sa cereti sa vi se inapoieze documentele semnate.
Fraudele interne sunt complexe si diverse, putem doar presupune ce se poate intampla, iar atunci cand au loc, clientii sunt despagubiti.
La banca cereti o situatie a conturilor existente pe numele dumneavoastra si extrasele de cont aferente, pentru a va asigura ca nu ati fost victima unei fraude.

Va rog sa reveniti daca aveti nevoie in continuare de ajutorul meu sau daca doriti alte informatii.

Cu stima,
Vasile Coman
Reclamatiibanci.ro
0723292899

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


9 − = 1