Ferratum refuza sa imi trimita contractul de credit. Ce pot sa fac?

ferratum contract credit

In ultima saptamana am tot trimis e-mail-uri in care cer sa mi se trimita contractul de credit la care am platit cateva luni, dupa nu am mai putut plati si l-au cesionat. Acum am nevoie de contractul de credit ca sa ma judec cu firma de recuperari si se pare ca Ferratum tot refuza sa imi trimita. Cand am contractat acest credit nu lam primit nimic pe e-mail. Ce pot sa fac?


Raspuns

Stimate domn,

Daca Ferratum nu v-a trimis prin e-mail contractul de credit, atunci cand ati obtinut imprumutul, atunci banca a comis o ilegalitate.

De aceea, puteti face o reclamatie la Ferratum, in care sa cereti anularea creditului, daca nu ati primit contractul.

Termenul legal de raspuns la reclamatii este de 30 de zile, de aceea sfatul meu este sa asteptati sa treaca acest termen, iar nu primiti raspuns, atunci trebuie sa va adresati institutiilor abilitate precum Protectia Consumatorului (ANPC) sau CSALB (Centrul de Solutionare Amiabila a Litigiilor Bancare).

Sfatul meu este sa apelati la CSALB, pe site-ul csalb.ro sau la telefonul scurt 0219414, pentru ca este o institutie care rezolva rapid si eficient litigiile bancilor si IFN-urilor cu clientii.

Va rog sa reveniti la mine cu raspunsul primit de la Ferratum, pentru a va ajuta sa rezolvati problema.

Cu stima,

Vasile Pop Coman
jurnalist
Reclamatiibanci.ro
vasile.coman@reclamatiibanci.ro
0723292899

Un comentariu la “Ferratum refuza sa imi trimita contractul de credit. Ce pot sa fac?

  1. Robert

    Am incercat si la CSALB sa rezolve cu Ferratum, initial trimiteau raspunsuri „aproape” automate doar ca sa scape de solicitarea mea, am insistat, insa nu am primit niciun raspuns nici de la CSALB. Nu ca nu as vrea sa achit ce am, doar ca Ferratum a cesionat creditul si dupa ce am platit peste 2/3 din credit acum ar trebui sa platesc aproape dublu, fara sa fii primit un contract si vreau sa primesc doar contractul de credit sa ma pot judeca cu ei, asta daca exista, mai este vreo varianta sau astept sa primesc executarea silita si ma judec atunci?Dar ma tem ca nu o sa fie o executare legala si nu am pe ce contract sa ma judec.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 − = 7