Vodafone m-a executat silit pentru un abonament nefolosit. Ce pot sa fac?

Buna ziua,

Va rog sa-mi spuneti ce as putea face in situatia mea: am avut o cartela Vodafone pe care am transformat-o in abonament, dar cand am plecat din tara, in Anglia, in urma cu patru ani, am constatat ca respectiva cartela nu functiona in Anglia. Am trimis reclamatii la Vodafone, dar n-am primit niciun raspuns, asa ca nu am mai folosit acel numar Vodafone, am trecut pe altul care functiona, la alta firma de telefonie, din Anglia.

Acum, dupa patru ani, am primit acasa o notificare de executare silita de la o firma de recuperare, care-mi cere 18 milioane pentru datorii la Vodafone.

Eu am trimis din nou la vodafone explicatii pentru situatia mea, dar din nou nu am primit niciun raspuns. Ce pot sa fac?


Raspuns www.ReclamatiiBanci.ro
vodafone-reclamatie

Vodafone-reclamatie

Stimate domn,

Dat fiind ca nu ati utilizat cartela Vodafone in strainatate, intrucat nu functiona, iar firma nu v-a raspuns la reclamatii, nu este normal sa fiti acum executat silit pentru niste datorii aferente unor servicii de telefonine care nu au existat, nu au fost prestate.

Sfatul meu este sa faceti o reclamatie la Protectia Consumatorului (ANPC) impotriva Vodafone, pe site-ul www.anpc.ro, la aceasta adresa: http://reclamatii.anpc.ro

Nu uitati sa mentionati faptul ca Vodafone nu v-a raspuns la reclamatii.

In acelasi timp, faceti o reclamatie si la firma de recuperare creante, prin care sa-i anuntati ca ati contestat respectivele datorii si asteptati raspunsul de la ANPC.

Dupa ce primiti raspunsul de la ANPC, reveniti la mine sa va sfatuiesc ce trebuie sa faceti in continuare.

ANPC a constat ca Vodafone are clauze abuzive in contracte, fapt confirmat si de justitie, printr-o decizie definitiva. (vedeti aici detalii)

Cu stima,

Vasile Coman
jurnalist
Reclamatiibanci.ro
vasile.coman@reclamatiibanci.ro
0723292899

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


5 + = 9