Lucrez in Italia cu contract de munca. Pot lua un credit de la o banca din Romania?

Buna ziua, lucrez in Italia cu contract de munca nedeterminat, am un salariu de 1.600 de euro pe luna. As vrea sa stiu da ca pot face un imprumut bancar in Romania si ce acte sint necesare. Multumesc


Raspuns www.ReclamatiiBanci.ro

Am intrebat la BCR despre cazul tau si am primit urmatorul raspuns:

“Da, se poate obtine un credit de la BCR daca lucrati in Italia. Dar numai pentru creditele garantate.

Documentele necesare privind documentele de venit sunt:

- Copie legalizat(a) in tara angajatorului a contractului individual de munca si a actelor aditionale/ conventie/alt act care atesa calitatea de angajat, tradusa in limba romana si legalizata in Romania sau tradusa in limba romana si legalizata de Consulatul/ Ambasada Romaniei din tara angajatorului.

- Declaratie speciala privind veniturile realizate in anul anterior sau fisa fiscala sau certificat fiscal sau alt document legal care sa ateste plata impozitelor tradus(a) si legalizat(a) in Romania.

- Document (Raport de credit) din tara angajatorului, emis de catre o institutie similara Biroului de Credit din Romania in original, tradus si legalizat in Romania sau tradus si legalizat de consulatul/ambasada romana din tara angajatorului.

- Extrasul de cont eliberat de banca sau printat electronic (prin intermediul aplicatiei Internet Banking certificat prin semnare si stampilare de banca in care se incaseaza veniturile) din care sa reiasa veniturile incasate in ultimele 6 luni tradus si legalizat sau fluturasii de salariu eliberati de angajatori (semnati si stampilati de angajator), tradusi si legalizati pentru ultimele 6 luni”.

Daca ai nevoie de ajutor in continuare, iti stam la dispozitie.

2 raspunsuri la “Lucrez in Italia cu contract de munca. Pot lua un credit de la o banca din Romania?

 1. florica popa

  Daca am un salariu in jur de 700 euro lunar si ca atare un venit anual de peste 8000 de euro pot cere un credit de 10 000 euro in 5 ani in ro?! Care sant documentele necesare si cat sant ratele lunare..va multmesc

  Reply
  1. saceanu eugenia

   lucrez an italia cu contract de munca pot lua un credit de 5000 euro din romania

   Reply

Lasa un comentariu


9 + 8 =