Bancpost mi-a inchis contul destinat incasarii alocatiei copilului. Este normal?

As dori sa va intreb daca se poate inchide un cont bancar fara instiintarea titularului de cont? I luna septembrie de anul trecut am fost acasa la Brad jud.Hunedoara si am facut toate formalitatile care erau necesare pentru obtinerea alocatiei pentru fetita mea. In ultima faza din tot acest proces trebuia un numar de cont de la Bancpost -Brad si fiind la banca am deschis contul pentru a putea fi virata alocatia fetitei. Pana aici toate lucrurile au decurs bine.

Problema este ca la intoarcerea mea la Guadalajara -Spania a fost nevoie de la autoritatile spaniole de alte documente care au intarziat cu aprobarea alocatiei alte 3-4 luni de zile. Intre timp Banca mi-a inchis contul .... Este normal sa faca acest lucru? Luna trecuta, in martie de anul acesta, stiind ca totul este rezolvat (Deva a trimis banii in contul meu) am dat telefon la Brad la banca sa verific soldul .....si surpriza...mi se spune ca contul este inchis. Este normal sa-mi inchida contul? va multumesc si astept raspunsul d-voastra..


Raspuns www.ReclamatiiBanci.ro

Stimate domn,
Fireste ca banca nu ar fi trebuit sa inchida contul, din moment ce acesta urma sa fie alimentat cu alocatia copilului. Cei de la banca ar fi trebuit sa va contacteze pentru a va intreba de ce intarzie virarea alocatiei inainte de a inchide contul.

Este posibil ca procedura bancii sa prevada ca daca un cont nu e folosit o anumita perioada, de exemplu 3 luni, sa fie inchis. Insa dumneavoastra ati intarziat din motive obiective.

Luati legatura cu banca pentru a vedea in ce conditii puteti redeschide contul, poate chiar fara sa va prezentati la banca, prin telefon sau internet.

Va rog sa reveniti daca doriti ajutorul meu.

Cu stima,
Vasile Coman
Reclamatiibanci.ro
vasile.coman@reclammatiibanci.ro
0723292899

Lasa un comentariu


2 + 6 =