Cum pot sa inchid mai repede cardul la Credit Europe pentru obtinerea unui credit ipotecar la ING?

Buna ziua, vreau sa imi iau un credit ipotecar de la ING, toate bune si frumoase insa nu imi da suma de care am nevoie din cauza ca am un card de credit la CreditEuropeBank… Am fost la dansii sa imi fac cerere de lichidare… ei spunandu-mi ca in 10 zile se poate… mie mi-ar trebui adresa lichidare limita… iar din cate am inteles in aceste 10 zile imi dau doar adresa situatie client… adresa lichidare doar dupa 30 de zile… mie imi trebuie foarte urgent… Intrebarea mea este: dupa aceste 10 zile daca merg doar cu dovada la ING cu Adresa situatie client se poate oferi creditul?


Raspuns www.ReclamatiiBanci.ro
ing-bank-credit-ipotecar

ing-bank-credit-ipotecar

Stimate domn,

Adresa situatiei clientului pe care Credit Europe Bank spune ca v-o poate da in 10 zile este de fapt un extras de cont pe care banca este obligata sa vi-l dea in momentul solicitarii, fara sa mai asteptati 10 zile.

Respectivul extras de cont arata care este suma de bani pe care o datorati bancii.

Daca vreti sa lichidati acel card, in vederea obtinerii creditului, trebuie sa rambursati la Credit Europe Bank intreaga limita de credit. Dupa ce platiti acei bani, in extrasul de cont se va vedea ca nu mai datorati niciun ban bancii.

ING Bank ar putea sa va aprobe creditul, daca-i duceti acel extras de cont, din care sa rezulte ca ati rambursat limita de credit de pe cardul de credit Credit Europe Bank, precum si cererea de inchidere a cardului, urmand ca ulterior sa-i duceti si dovada inchiderii contului.

S-ar putea ca banca sa va ceara sa dati si o declaratie pe proprie raspundere ca nu veti renunta la respectiva cerere de lichidare a cardului de credit, in perioada de pana la 30 de zile cat dureaza inchiderea cardului, cum procedeaza alte banci.

Va rog sa reveniti la mine daca aveti probleme cu obtinerea creditului de la ING.

Cu stima,

Vasile Coman
Reclamatiibanci.ro
vasile.coman@reclamatiibanci.ro
0723292899

2 raspunsuri la “Cum pot sa inchid mai repede cardul la Credit Europe pentru obtinerea unui credit ipotecar la ING?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


+ 4 = 11