Pot aplica pentru credit de refinantare la vreo banca, daca firma la care lucrez se afla in reorganizare judiciara?

As vrea sa stiu daca pot aplica pt. credit de refinantare la vreo banca, daca firma la care lucrez se afla in reorganizare judiciara? Am incercat la Banca Transilvania unde am cont de salariu, dar am fost refuzat, din cauza firmei, in rest am fost eligibil. Nu am restante la Biroul de Credit, am venit 1500 ron, vechime peste 26 ani, aici 3 luni, in realitate mai mult de 10 ani, aici la aceasta firma, doar ca ei isi schimba denumirea. Rata la un credit nevoi personale e 336 ron si card de credit BT 100 ron pe luna. Nu am copii minori, sunt casatorit dar traim separat. Am imobil proprietate, doar ca in Ungaria si autoturism proprietate.


Raspuns www.ReclamatiiBanci.ro

In principiu, bancile nu acorda credite angajatilor unei firme aflate in reorganizare judiciara, din cauza riscului ridicat ca firma sa intre in faliment iar angajatii sa-si piarda locul de munca, astfel incat vor avea probleme in rambursarea creditului.

Trebuie insa sa stiti ca fiecare banca are propria evaluare de risc cu privire la clienti, depinde foarte mult si de profilul clientului si de comportamentul acestuia cu banca, asa incat trebuie sa incercati la mai multe banci pentru a vedea daca vreuna va poate acorda creditul.

Lasa un comentariu


− 6 = 0