Am depus dosarul pentru un credit la Volksbank, dar nu s-a aprobat. Ce pot sa fac?

Am depus dosarul pentru un credit la Volksbank in Alba Iulia, mi s-a zis ca indeplinesc toate conditiile, ca se aproba 100% si dupa 4 zile mi-a zis ca nu s-a aprobat, fara sa imi zica un raspuns concret .... ce pot sa fac?


Raspuns www.ReclamatiiBanci.ro

Stimate domn,

Nu puteti face nimic, banca are dreptul sa va refuze cererea de credit, chiar daca initial angajatul bancii v-a spus ca se poate aproba cu singuranta.

Trebuie sa stiti ca decizia privind aprobarea creditului se ia de catre departamentul de risc al bancii, in care lucreaza alte persoane decat cele la care depuneti dosarul de creditare.

De asemenea, angajatii bancii care se ocupa de dosarul de creditare nu cunosc motivele pentru care o cerere de credit este respinsa, acestea fiind informatii cunoscute doar de catre departamentul de risc al bancii.

De obicei, bancile nu comunica motivele pentru care un credit nu este aprobat, intrucat este vorba de informatii confidentiale ale bancii.

De aceea, va sfatuiesc sa incercati sa obtineti creditul de la o alta banca, intrucat fiecare banca are conditii diferite de acordare a creditelor, astfel ca este posibil sa obtineti aprobarea dosarului la o alta banca.

Va rog sa reveniti daca doriti informatii suplimentare sau ajutor in rezolvarea prolemei dumneavoastra.

Cu stima,
Vasile Coman
vasile.coman@reclamatiibanci.ro

Lasa un comentariu


− 6 = 2