Banca mi-a blocat contul pentru buletinul expirat. Ce pot să fac?
Buna ziua.
Mi-a fost restrictionat contul in care aveam economii si primeam salariul fara nici o notificare prealabila …nu am gasit cel putin nimic pe email,,
A fost restrictionat contul pentru ca buletinul mi-a expirat cu o luna inainte,eu fiind la buletine sa il scot dar aveam nevoie de mai multe acte .
Oricum am o vina pentru ca nu m-am ingrijit mai dinainte dar s-a intimplat..
Am fost la banca operatoarea mi-a spus sa intru in aplicatie si sa trimit un email pentru deblocarea temporara .Nu am avut rabdare pentru ca ma asteptam sa ma rezolve ea nu sa ma trimita sa vorbesc cu robotul ….iar peste doua zile primeam salariul in cont,,,
Asa ca am dat telefon de doua ori vorbind cu roboti)) si pus pe asteptare 20 de minute si nu mi-a raspuns nici un operator.
Am dat telefon a treia oara si am intrat destul de repede in legatura cu un operator semn ca am atras atentia cred.
Operatorul pe un ton rigid mi-a explicat ca nu poate sa imi deblocheze contul pina nu imi actualizez datele cu toate ca i-am explicat ca poate dura si o luna pina cind imi voi scoate buletinul si in cont primesc salariul..
Operatorul a mai spus cu acelasi ton ca banca nu este obligata sa trimita notificari inainte de a restrictiona un cont..lucru care m-a deranjat mult si i-am inchis.
Ce pot face va intreb cu toate ca am reusit cu patronul sa vorbesc de a primi banii cash iar mica economie pe care o am o consider blocata pe o luna?Ma gindesc ….Daca nu aveam nici o sursa de supravietuire ce faceam ?Multumesc. PS Oricum cred ca voi renunta la serviciile lor.”, se plânge un cititor.
Postat in data: 02 feb., 2026