Category Volksbank

Am folosit un card debit VISA Clasic emis de Volksbank pentru a depune si retrage ulterior pe internet sume in RON la Sportingbet Romania. Banca a considerat aceste tranzactii drept tranzatii internationale motivand ca contul deschis este in afara Romaniei…

Distribuie
Citeste raspunsulO plata online in RON cu cardul Visa la Sportingbet a fost considerata de Volksbank tranzactie internationala si a efectuat schimb valutar. E legal?

Cum trebuie sa procedez sa mi se deblocheze conturile dupa ce am terminat cu poprirea pe salariu? Am la trei banci cont si toate sunt blocate, din luna ianuarie am terminat de platit. BCR, Volsbank si Raiffaisen.

Distribuie
Citeste raspunsulCum trebuie sa procedez sa mi se deblocheze conturile poprite la BCR, Raiffeisen si Volksbank?

Buna ziua. Am un credit in chf si as dori daca se poate cateva lamuriri. Inca de anul trecut cand aparuse discutiile de conversie in lei m-am adresat verbal sucursalei unde am platit rata. Functionarul respectiv mi a spus ca…

Distribuie
Citeste raspunsulAm credit in CHF la Volksbank, preluata de Banca Transilvania. Ce ne sfatuiti sa facem?

Am depus dosarul pentru un credit la Volksbank in Alba Iulia, mi s-a zis ca indeplinesc toate conditiile, ca se aproba 100% si dupa 4 zile mi-a zis ca nu s-a aprobat, fara sa imi zica un raspuns concret ….…

Distribuie
Citeste raspunsulAm depus dosarul pentru un credit la Volksbank, dar nu s-a aprobat. Ce pot sa fac?

Am fost raportata de catre Volksbank la biroul de credite fara a mi se trimite vreo notificare in scris. Ei mi-au zis ca au incercat sa ma contacteze telefonic dar fiind in concediu nu am raspuns la nici un numar.…

Distribuie
Citeste raspunsulBanca m-a raportat la Biroul de Credit fara sa ma anunte. Acum sunt la zi cu platile, pot sa fiu stearsa din baza de date?