Ofertele pentru recuperarea banilor pierduti printr-o frauda pe internet sunt tepe?

recuperare bani frauda

„Pe Facebook… Era o reclamă… Un anunț , că oferă suport și asistență pentru tot felul de fraude de pe internet … Și am trimis mesaj.

Am primit răspuns că da mă poate ajuta , și am primit acest contract .. eu nu am semnat nimic , nu mi-a cerut nimic referitor la bani, i-am trimis doar câteva din dovezi… Chiar în ultimul email primit îmi scrie ca a găsit banca unde au fost trimiși toți banii de la mine … Așteaptă următoarele răspunsuri. Mie mi se pare puțin suspect acest contract . De aceea v-am întrebat”


Raspuns

Stimata doamna,

Cu siguranta acest site, zakonpravo.info (vezi foto), precum si contractul primit de la avocat, sunt falsuri, incercari de a va insela, pentru a plati niste bani in vederea recuperarii banilor pierduri in urma fraudelor online.

Trebuie sa stiti ca avocatii sau firmele care va promit ca va ofera asistenta juridica, consultanta sau ajutor pentru recuperarea banilor pierduti prin fraude online sunt, de regula, niste escrocherii.

Doar institutiile statului, precum Politia, precum si bancile, va pot oferi ajutor si asistenta in cazul fraudelor online.

De aceea, sfatul meu este sa reclamati la Politie persoana care v-a trimis contractul fals si sa nu dati curs unor astfel de promisiuni in vederea recuperarii banilor din fraude, pentru ca veti avea de pierdut.

Va rog sa reveniti cu raspunsul primit de la Politie in legatura cu sesizarea privind frauda online.

Cu stima,
Vasile Pop Coman
jurnalist
Reclamatiibanci.ro

4 raspunsuri la “Ofertele pentru recuperarea banilor pierduti printr-o frauda pe internet sunt tepe?

  1. Vasile Coman Post author

   Este un contract fals, cu siguranta, pentru a va insela.

   Trebuie sa stiti ca toate ofertele de recuperare a banilor din investitii sunt inselatorii. Doar Politia si alte autoritati ale statului pot face acest lucru.

   Sfatul meu este sa nu trimiteti bani acestei persoane, pentru ca este un escroc.

   zaconpravo frauda recuperare bani

   Reply
   1. r

    Revin cu o rugăminte către dumneavoastră. V-am trimis la un moment dat un contract de la un avocat . Între timp mi-a trimis site-ul lor oficial.

    Reply
    1. Vasile Coman Post author

     Toate aceste mesaje sunt incercari de a va pacali ca incearca sa recupereze banii, prin intervenitii la diverse institutii si banci, in realitate niste minciuni si documente false, cu scopul de a va face sa platiti o taxa de 300 de euro.

     Sfatul meu este sa nu platiti nimic, pentru ca veti pierde banii si nu veti recupera, cu siguranta, nimic.

     avocat recuperare critptomonede

     recuperare criptomonede avocat inselatorie

     teapa recuperare cripto

     zaconipravo scam

     zaconipravo inselaciune

     avocat recuperare cripto zaconpravo

     zaconipravo teapa avocat

     Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 + 9 =