Aveti un model de cerere pentru stergerea din Biroul de Credit, unde am fost raportat de mai multe IFN-uri?

Buna ziua,
Puteti sa-mi dati un model de cerere pentru stergerea din Biroul de Credit? Am mai multe IFN-uri care m-au raportat, fara sa ma anunte sau sa ma avertizeze in vreun fel ca o sa am probleme mai tarziu daca voi cere un credit la banca.
Multumesc


Raspuns www.ReclamatiiBanci.ro

Stimate domn,

Iata un model de cerere pentru stergerea din Biroul de Credit, in cazul in care IFN-urile nu v-au notificat si nu v-au informat in prealabil despre consecinte si nici nu v-au oferit solutii de a nu avea restante.

CERERE

Subsemnatul…prin prezenta va solicit stergerea informatiilor negative din Biroul de Credit, pentru ca raportarea s-a facut fara ca eu sa fiu informat in prealabil si fara sa-mi fie propuse solutii pentru evitarea acumularii restantelor si raportarii la Biroul de Credit, conform prevederilor contractuale si OUG nr.52/2016 privind contractele de credit.

Data

Semnatura

Numar inregistrare cerere

Aceasta cerere trebuie sa o trimiteti prin e-mail sau posta, la IFN-urile care v-au raportat la Biroul de Credit, dupa care cereti numar de inregistrare si asteptati raspunsul, in termen de 15 zile.

Reveniti apoi la mine sa-mi spuneti ce raspuns ati primit, pentru a va indruma in continuare in vederea rezolvarii problemelor cu IFN-urile.

Trebuie sa stiti ca stergerea din Biroul de Credit se poate face doar de catre IFN-urile sau bancile care v-au raportat, de nimeni altcineva.

Cu stima,

Cu stima,
Vasile Coman
jurnalist
Reclamatiibanci.ro
vasile.coman@reclamatiibanci.ro
0723292899

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


1 × 4 =