plafoane-bani-depozit-card-nickel

Ce inseamna limita de depozit (dépôt) de pe cardul Nickel?

Buna ziua, in mesajul primit de la Nickel cu situatia banilor de pe card imi apar limitele de bani pentru plati (paiement) de 1.500 de euro pe luna si retrageri de bani de la bancomat (retrait) de 800 de euro pe saptamana, dar imi apare si o limita de depozit, de 950 de euro, si nu stiu ce inseamna. Mi-au facut ei un depozit, din care pot sa scot bani? Ca eu nu stiu sa fi facut vreodata un depozit, pe card doar primesc salariul, fiind angajat in Franta. Multumesc


Raspuns www.ReclamatiiBanci.ro

Stimate domn,

Limita de depozit (dépôt) de pe cardul Nickel, de 950 de euro, se refera la suma maxima pe care puteti sa o depuneti pe card, adica sa alimentati cu bani cardul, la un chiosc Tabac din Franta (bureau de tabac sau buraliste Nickel) la care se gasesc cardurile Nickel.

Asadar, nu este un depozit de bani pe care-i puteti retrage, cum ati crezut, ci este o limita pentru alimentarea cu bani a cardului la acele chioscuri.

Trebuie sa platiti un comision de 2% din suma depusa pentru alimentarea cardului la Tabac.

Alimentarea unui card Nickel se poate face si prin transfer bancar, caz in care nu exista comisioane sau plafoane privind valoarea sumelor depuse pe card. In schimb, exista un plafon de 10.000 de euro pentru sumele retrase de pe card.

Va rog sa reveniti la mine daca mai aveti probleme cu cardul Nickel.

Cu stima,

Vasile Coman
jurnalist
Reclamatiibanci.ro
vasile.coman@reclamatiibanci.ro
0723292899

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


8 − 5 =