„Este normal ca un broker, Fidem, să-mi ceară 7 mii de lei pentru un credit de 30 de mii de lei? Eu n-am știut că brokerii trebuie plătiți. Mi-au dat un contract să-l semnez, iar acum spun că trebuie să le plătesc banii ăștia din credit. Mi se pare exagerat de mult, mi se pare o păcăleală. Ce pot să fac?”, întreabă un cititor.
Raspuns
Stimate domn,
Serviciile oferite de brokerii de credite sunt în principiu gratuite, ei fiind plătiți de către băncile și IFN-urile cu care colaborează.
De aceea, nu este normal ca brokerul Fidem să vă ceară atât de mulți bani pentru obținerea creditului, fără să vă informeze în prealabil că serviciile nu sunt gratuite, ca la alți brokeri.
De aceea, sfatul meu este să faceți o reclamație la Fidem, în care să vă plângeți că nu ați fost informat despre existența comisionului pentru intermedierea de credite, care este exagerat de mare.
Puteți cere diminuarea acestui comision sau anularea acestuia.
Vă rog să reveniți cu răspunsul primit de la brokerul Fidem, pentru a vă ajuta să rezolvați problema cu comisionul pentru intermedierea creditului.
Cu stimă,
Vasile Pop Coman
jurnalist
Reclamațiibănci.ro

Pingback: Afaceri cu credite pentru rău-platnici: comision de 7.000 de lei pentru un împrumut de 30.000 de lei – Bancherul