Pot sa scot bani in Romania de pe cardul german Volksbank?

Bună ziua. Am card in euro la Volksbank in Germania pe care încasez salariul. In mai plec in România in concediu. Pot sa scot bani in România de pe cardul Volksbank? Cat este comisionul?


Raspuns

Stimate domn,

Da, puteti scoate bani de pe cardul german Volksbank de la orice bancomat din Romania, intrucat cardurile Volksbank sunt de tip Visa (Vpay) sau Mastercard, astfel ca sunt acceptate la orice bancomat bancar.

In privinta comisioanelor, banca germana Volksbank nu este destul de transparenta cu privire la publicarea acestora pe site, de aceea trebuie sa consultati contractul semnat cu banca pentru a afla ce comisioane se aplica la retragerile de bani de la bancomate in strainatate.

Trebuie sa mai stiti ca in Romania veti putea retrage de pe cardul in euro doar lei, intrucat aceasta asa este legal.

Daca veti avea nevoie de euro, veti putea face schimbul valutar din lei in euro la casele de schimb valutar specializate sau la ghiseele bancilor.

Va rog sa reveniti la mine daca aveti probleme cu cardul Volksbank.

Cu stima,

Vasile Pop Coman
jurnalist
Reclamatiibanci.ro
vasile.coman@reclamatiibanci.ro
0723292899

9 raspunsuri la “Pot sa scot bani in Romania de pe cardul german Volksbank?

 1. Bîrsan

  Bună ziua ! Am card volksbank .sunt în românia dar nu merge sa fac transferul pe alt card ! De ce mi se accepta transferul dar bani nu întra în cont !

  Reply
  1. Vasile Coman Post author

   Puteti scoate bani la bancomate cu cardul Volksbank si in Republica Moldova, precum si in orice alta tara din lume, unde exista bancomate cu sigla Visa, Vpay fiind o marca Visa.

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


2 × = 10