Am luat teapa pe Telegram cu bitcoin. Cum pot sa-mi recuperez banii?

moonpay bitcoin frauda

Am fost abordata pe telegram de un domn ca pot castia bani din bicoint si am depus bani tot mai insisa sa mai depun am ramas fara bani bine inteles ca la inceput am crezut dar am loat o mare teapa am un copil care il cresc singura va rog ajutatima sa imi recuperez bani


Raspuns

Stimata doamna,

Daca ati fost victima unei inselatorii cu criptomonede (bitcoin) pe site-ul Moonpay.com, pentru a va putea recupera banii investiti in criptomonede pe acest site, va trebui sa faceti o plangere la Politie.

Raportati aceasta posibila frauda financiara la Politie, prin completarea unei plangeri online, pe site-ul Politiei Romane, la acest link.

Va rog sa reveniti la mine cu raspunsul la reclamatia trimisa la Politie privind inselaciunea cu bitcoin de pe site-ul MoonPay.

Cu stima,

Vasile Pop Coman
jurnalist
Reclamatiibanci.ro
Bancherul.ro
vasile.coman@reclamatiibanci.ro

Postat in data: 20 nov., 2022

7 raspunsuri la “Am luat teapa pe Telegram cu bitcoin. Cum pot sa-mi recuperez banii?

 1. Angel

  Buna seara! Tocmai am trecut si eu prin aceeasi situatie! Este un tip, dupa accent este moldovean de peste Prut, care spune ca se numeste Dragos Nastase si care din Dubai face aceste tranzactii. Se pot lua masuri? Canalul lui pe Telegram se numeste CALEA BANILOR.

  Reply
 2. Monica

  Bună ziua, tocmai am fost și eu abordata pe un grup telegram pentru a tranzacționa cryptomonede și bineînțeles ca am acceptat ca un copil mic. Mi-a trimis răspuns ca banii urmează sa îmi între în cont. Ce ma sfătuiți sa fac?

  Reply
   1. Elena

    Buna, ai rezolvat cumva? Tocmai am trecut prin aceeasi situatie. Daca ai recuperat te implor sa ma ajuti si pe mine

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


1 × = 9