Cred ca am fost pacalita de o companie din UK care se ocupa cu cryptomonede Certainvest. Pot sa-mi recuperez banii?

Buna ziua!
Cred ca am fost pacalita de o companie din UK care se ocupa cu cryptomonede Certainvest ,am virat o suma de 250€ , apoi suma a crescut la 1000€, am mai virat din contul meu 2000 €, bani care spun ei ca i-au blocat in blockhain si daca nu platesc taxele in
valoare de 2000€ in 24 ore nu imi vor mai vira banii si se vor pierde.

Au trimis un mail in care imi spun ca daca nu virez taxele vor creste penalitati de 4600 €. Intrebarea mea este imi mai potrecupera banii si ce se intampla daca nu platesc?

Va multumesc pentru eventualul raspuns


Raspuns www.ReclamatiiBanci.ro

Stimata doamna,

Cu siguranta este vorba de o frauda (teapa) cu criptomonede, orchestrata de Certainvest, care foloseste reteta clasica a unei inselaciuni: promisiuni de castiguri foarte mari, urmate de santajul cu banii blocati in blockchain, cu conditia sa platiti niste taxe pentru a primi banii inapoi. La acestea se adauga amenintari cu penalitati sau chiar pierderea banilor.

Nu mai platiti nimic, oricate amenintari ati primi, pentru ca nu veti mai vedea niciun ban inapoi.

Pentru a va putea recupera banii investiti in aceasta frauda financiara, va trebui sa faceti o plangere la Politie.

Raportati aceasta frauda financiara la Politie, prin completarea unei plangeri online, pe site-ul Politiei Romane, la acest link.

Va rog sa reveniti la mine cu raspunsul la reclamatia trimisa la Politie.

Cu stima,

Vasile Pop Coman
jurnalist
Reclamatiibanci.ro
Bancherul.ro
0723292899
vasile.coman@reclamatiibanci.ro

Postat in data: 13 aug., 2022

7 raspunsuri la “Cred ca am fost pacalita de o companie din UK care se ocupa cu cryptomonede Certainvest. Pot sa-mi recuperez banii?

 1. Traian

  Începând cu 31 martie, firmele care operează servicii cripto în Marea Britanie trebuie să fie înregistrate la Autoritatea de Conduită Financiară.. FCA a declarat că un „număr mare” de companii cripto nu îndeplinesc standardele necesare de combatere a spălării banilor. Doar 33 de companii au intrat în registru. Peste 80 % dintre firmele evaluate de autoritatea de reglementare fie și-au retras cererile, fie au fost respinse.
  Doar 5 firme functioneaza legal in UK. Lista e afisata in link-ul urmator https://ro.bitcoinethereumnews.com/bitcoin/uk-regulator-allows-5-crypto-firms-to-operate-with-temporary-registration-regulation-bitcoin-news/

  Pe site-ul FCA in UK exista deja o pagina destinata fraudelor unde pot fi sesizate cazurile de inselaciune https://www.fca.org.uk/scamsmart/cryptoasset-investment-scams

  Reply
 2. Carmy

  Buna ziua. Si-a recuperat cineva banii in urma reclamatiei la politie? Sunt in aceeasi situatie, din pacate, stiu si cum se numeste persoana respectiva si unde locuieste in UK. Am fost naiva si am crezut ca voi scapa de datorii dar din pacate sunt mai rai decat eram atunci. Vreau sa stiu daca politia v-a oferit o rezolvare.

  Va multumesc pentru intelegere!

  Reply
 3. ernesto

  Buna sera
  si eu la fel, urmeasa sa completesc formulariu atasat de politie si sa depun plingere, acealast format doar eu am investit mai mult, inclusiv partea de bani pentru blockchain.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 1 = 2