Dacă sunt în Biroul de credit și soțul meu vrea sa facă împrumut, îl afectează cumva?

Bună ziua, dacă sunt în Biroul de credit și soțul meu vrea sa facă împrumut îl afectează cumva? Nu eram căsătoriți când am făcut creditul.


Raspuns www.ReclamatiiBanci.ro

date de contact Biroul de Credit

Birodul de Credit


Stimata doamna,

Banca vor lua in considerare si restantele la Biroul de Credit inregistrate de dumneavoastra, in calitate de co-debitor la creditul sotului, chiar daca acestea sunt mai vechi, dinainte de casatorie si chiar daca nu participati cu veniturile proprii la acest credit. Daca e vorba de un credit imobiliar, atat contractul de credit, cat si cele de vanzare-cumparare si de ipoteca trebuie semnate de ambii soti.

Asadar, este posibil ca restantele la Biroul de Credit sa afecteze decizia bancii de aprobare sau respingere a creditului pe care sotul intentioneaza sa-l faca, intrucat banca analizeaza situatia financiara a familiei.

Insa doar faptul ca figurati la Biroul de Credit nu inseamna ca sotul nu va putea obtine un credit. Fiecare banca decide acordarea unui credit in functie de propria politica de creditare, tinand cont de valoarea restantelor si de vechimea acestora, precum si de imprejurarile si cauzele care au determinat intarzierile la rambursarea creditului.

Daca nu vi se aproba creditul la o banca, va sfatuiesc sa incercati si la alte banci.

Va rog sa reveniti la mine daca mai doriti alte informatii sau daca aveti nevoie de ajutorul meu in rezolvarea problemei.

Cu stima,

Vasile Coman
jurnalist
Reclamatiibanci.ro
0723292899

Lasa un comentariu


7 + = 12