Aplicatia Trust Wallet este o inselaciune?

trust wallet scam inselatorie

„Frauda de 800.000$ . Un prieten are 800.000$ blocați în aplicația trust wallet . Ii cer suma de 5000€ pentru a debloca banii . A investit peste 50.000€ la cerea lor . Vreau sa știu dacă este o inselaciune sau chiar mai poate recupera banii într un anumit mod .”


Raspuns

Stimate domn,

Aplicatia Trust Wallet, cu adresa de internet trustwallet.com (vezi foto), este o platforma cunoscuta de criptomonede, detinata de un alt mare site pentru criptomonede, Binance.

Asadar, aplicatia Trust Wallet, disponibila in magazinele Google Play sau AppStore, nu este o inselatorie (scam), desi exista multe recenzii si plangeri cu privire la inselatoriile care au legatura cu aceasta aplicatie.

De altfel, si alte cunoscute platforme si site-uri de criptomonede, precum Blokchain, sunt utilizate de escroci pentru inselatorii si fraude online, prin crearea de conturi si portofele false, care imita aceste platforme cunoscute.

De aceea, atunci cand vreti sa folositi aplicatiile de criptomonede, trebuie sa va faceti cont singur, nu prin intermediul unor persoane necunoscute, care se prezinta drept brokeri sau investitori. Nu trebuie sa aveti niciodata incredere in persoane necunoscute, este un sfat primit de orice copil.

Solicitarea de bani pentru deblocarea investitiei este o metoda de inselaciune, asadar cu singuranta in cazul dumneavoastra este vorba de o frauda online.

Pentru recuperarea banilor, trebuie sa faceti cat mai repede o plangere la Politie si o reclamatie la banca prin care ati facut investitia in criptomonede.

Va rog sa reveniti cu raspunsurile primite de la Politie si de la banca, pentru a va ajuta sa rezolvati problema cu frauda cu criptomonede prin Trust Wallet.

Cu stima,

Vasile Pop Coman
jurnalist
Reclamatiibanci.ro


5 raspunsuri la “Aplicatia Trust Wallet este o inselaciune?

 1. Gabriela

  Bună seara!Am descarcat aplicația coin wallet pt a-mi retrage niște bani investiti….numai ca surpriza..ca ss activez acel.portofel ma pune sa achit 12%din contravaloarea sumei deținute…și nu înțeleg de ce și dacă este ok acest lucru.

  Reply
  1. Vasile Coman Post author

   Nu este ok sa va ceara taxa pentru retragerea sumei detinute in criptomonede.

   Coin Wallet are un comision de 0,5% pentru retragerea (vanzarea) de criptomonede (vezi foto).

   Cel mai probabil, este vorba de o frauda.

   Ati investit in criptomonede cu ajutorul unei persoane necunoscute (broker, consultant financiar)?

   comision retragere criptomonede coin wallet

   Reply
 2. t

  Aplicatia nu este falsa . A fost contactat de cei de la SFO din UK și aceștia l au îndrumat și I au solicitat bani

  Reply
  1. Vasile Coman Post author

   sfo uk frauda online trust wallet

   Solicitarea de bani in numele unei autoritati este o metoda de inselaciune.

   Cel mai probabil asa s-a intamplat si aici. Cei care au cerut bani nu sunt, de fapt, de la SFO din UK, ci niste impostori, escroci care incearca sa va fure banii.

   Dupa cum puteti vedea si in avertismentul SFO din fotografie, reprezentantii acestei institutii nu solicita niciodata bani pentru recuperarea criptomonedelor. Ar fi culmea sa faca asta, dat fiind ca se ocupa tocmai de recuperarea banilor celor inselati.

   Reply
  2. Vasile Coman Post author

   Trust Wallet frauda online

   Acest document prin care se solicita plata unor taxe pentru retragerea criptomonedelor este fals, fiind facut un numele unei banci din Anglia.

   Sfatul meu este sa nu raspundeti la diverse solicitari pentru plata unor taxe in vederea retragerii de criptomonede, pentru ca toate sunt inselatorii.

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 2 = 1